Nos, tegnap vettem egy Genius 5.1 6000-es hangfalszettet és be is üzemeltem de: Mindent jól dugtam össze, a bemeneti jack kábelek színe ráadásul még olyan is amilyen a hangkártyámon a bementi nyílások színe ( SB Audigy X-Fi 7.1-es kártya ) szépen szól minden körben egyet kivéve a mélyládát. Egyszerűen megőrülök, hogy nincs basszusom, minden szól csak ez nem és nem tudom mi lehet a gond. Sok helyen utánanéztem már de eddig semmi sem segített. A poén az, hogy ha a kábeleket kicserélem hátul és a subwoofer-t dugom be mondjuk a front line in helyére, akkor rögtön szól a basszus csak ugye a hangok jönnek már más helyről, nem onnan ahonnan kellene nekik. Amikor a rendes helyre vannak bedugva a kábelek és win7ben a hangtesztnél ahol 5.1-re van állítva a tesztre nyomok érdekes módon amikro a basszushoz ér jó nagyot szól a basszus de máshol semmi ... Valaki tudna valamit segíteni ? :) Letöröltem eszközkezelőben a drivert teljesen, driver cleanerrel is, feltettem újat. Már amit engedett bocsi. Nem mondtam, hogy rengeteg druvernél kiírta, hogy unable to perfrom vagy valami hasonló kaliberű szöveget. Végre találtam egy működő drivert, hogy legen egy audigy kezelőfelületem is, de ezzel se jó. Javaslat ? Köszönöm szépen.