• KranaZoli #36271
    Nem tudom mi lehet ennek az oka:

Pár napja, kb. cca. 1 hete minden egyes újraindításkor az eseménynapló rendszer ágába kapok egy ilyen hibabejegyzést:

Azóta már többször is újratelepítettem a rendszert. Hardver semmi nem változott a gépemben; BIOS-ban szintén semmi; OS reinstall-kot a csak a régi szoftver komponenseket teszem fel.

Windows 7 SP1 Ultimate MSDN ISO képfájl.

Amikor felkúszik, akkor még nincs ilyen hibabejegyzés. Semmit nem töltök le WU-ról.

Ezeket pakolom fel:

1.) alaplapi chipset driver;
    2.) ATI Catalyst;
    3.) Realtek chipset driver 2.58 x64 verzió
    4.) Realtek Ethernet LAN driver
    5.) MS bill. driver

Minden driver x64-es. Alaplapi hang chipset driver-t nem régóta használok, de előtte nem volt gondom vele.

A hiba nem egzakt, hogy mikor is jelentkezik. Annyi bizonyos, hogy vmikor a 1-es pont után. Természetesen már próbáltam más sorrendben a többit, hogy vajon mikor bukik ki ez a hiba, de ad-hoc; random.

ATI és vagy Realtek driver telepítése után jelentkezik, de akkor sem az első restart esetén, hanem a második restart után.

Gúgliztam. Azon kívül, hogy találtam több topic-ot is (főképp idegen nyelvű) topic-ot ahol foglalkoznak ezzel a hibával; semmiféle megoldást nem leltem. :(

Vmi 5let?! Esetleg vkinek nem volt ilyen?!

-------------------------------------------------
    Napló neve: System
    Forrás: Microsoft-Windows-DistributedCOM
    Dátum: 2011.04.20. 17:56:28
    Eseményazonosító:10010

{E10F6C3A-F1AE-4ADC-AA9D-2FE65525666E} kiszolgáló nem regisztrálta magát a DCOM-ban a megadott határidő lejárta előtt.
    -------------------------------------------------

Ez a részletes/részletesebb hibanapló. Minden segítséget szívesen fogadok! [help]