Pár napja, kb. cca. 1 hete minden egyes újraindításkor az eseménynapló rendszer ágába kapok egy ilyen hibabejegyzést:
Azóta már többször is újratelepítettem a rendszert. Hardver semmi nem változott a gépemben; BIOS-ban szintén semmi; OS reinstall-kot a csak a régi szoftver komponenseket teszem fel.
Windows 7 SP1 Ultimate MSDN ISO képfájl.
Amikor felkúszik, akkor még nincs ilyen hibabejegyzés. Semmit nem töltök le WU-ról.
Ezeket pakolom fel:
1.) alaplapi chipset driver;
2.) ATI Catalyst;
3.) Realtek chipset driver 2.58 x64 verzió
4.) Realtek Ethernet LAN driver
5.) MS bill. driver
Minden driver x64-es. Alaplapi hang chipset driver-t nem régóta használok, de előtte nem volt gondom vele.
A hiba nem egzakt, hogy mikor is jelentkezik. Annyi bizonyos, hogy vmikor a 1-es pont után. Természetesen már próbáltam más sorrendben a többit, hogy vajon mikor bukik ki ez a hiba, de ad-hoc; random.
ATI és vagy Realtek driver telepítése után jelentkezik, de akkor sem az első restart esetén, hanem a második restart után.
Gúgliztam. Azon kívül, hogy találtam több topic-ot is (főképp idegen nyelvű) topic-ot ahol foglalkoznak ezzel a hibával; semmiféle megoldást nem leltem. :(
Vmi 5let?! Esetleg vkinek nem volt ilyen?!
-------------------------------------------------
Napló neve: System
Forrás: Microsoft-Windows-DistributedCOM
Dátum: 2011.04.20. 17:56:28
Eseményazonosító:10010
{E10F6C3A-F1AE-4ADC-AA9D-2FE65525666E} kiszolgáló nem regisztrálta magát a DCOM-ban a megadott határidő lejárta előtt.
-------------------------------------------------
Ez a részletes/részletesebb hibanapló. Minden segítséget szívesen fogadok! [help]