• fery02
    Olyan gondom van, hogy néhány játék random módra befagy általános hibaüzenettel és ilyenkor beakad a hang is, amit újraindítással lehet lenyugtatni.
    Aztán eszembe jutott, hogy SSD-re váltás után kikapcsoltam a lapozófájlokat minden meghajtón és egyből erre gondoltam, hogy meg kéne próbálnom visszakapcsolni, de ha már egyszer visszakapcsolom, akkor bekapcsolva is hagyhatnám akár, mert végülis miért ne.
    SSD mellett van egy gyors vinyóm játékokra meg egy lassabb adatokra.

SSD-re ugye semmikép sem szeretném állítani.
    Gondolkodom, hogy a lassabb vinyóra beállítom, mégpedig méretileg rendszer kezeltre (úgy hallottam Win 7 már jól kezeli magától), csak attól tartok, hogy hátha a lassabb vinyóra állítástól lassabbak lennének esetleg a játékok a lassabb lapozófájl műveletek miatt (lehet most egy ordító baromságot mondtam, kérlek javítsatok ki, ha tévedek [bizonyára tévedek]).

Mert igazából a gyorsabb vinyóra állítás ellen személy szerint azt a véleményt képviselem, hogy mivel ugyanannak a vinyónak kellene végeznie a lapozófájllal való műveleteket meg a játékok fájljait is, lehet ezek rossz hatással lennének egymásra.

Szóval értitek. :)

(Win 7 2 hetes, driver gond valószínűleg kizárható)