Lenne néhány felmerülő kérdésem a Win7 64 bites verziójával kapcsolatban... meg úgy általában magáról a 32-es és 64-es Windowsról is.
Átböngésztem nem kevés szakirodalmat, google-ben keresgéltem, olvasgattam sok hazai és külföldi fórumot, cikket, írást a 32-es és 64-es Windowsokról. Igazából azt értem el hogy most még jobban összekuszálódtak a gondolataim.
Lényeg a lényeg, hogy megfordult a fejemben az a gondolat hogy váltok 32-esről 64-es Windows operációs rendszerre, mivel 4096Mb RAM-al rendelkezem és 2048Mb grafikus memóriával, és a CPU-m is 64 bites. Összességében a rendszerem 100%-ban támogatja a 64-es op.rendszert.
Na most azzal tisztában vagyok a 64 bites Windows képes jóval több mint 4Gb RAM memóriát kezelni, és egyesek szerint sokkal gyorsabb is mint a 32 bites "kistesója". Viszont mások szerint sok a probléma a 64-es op. rendszerekkel mert sok a kompatibilitási probléma, sok egyéb más dolog nem működik megfelelően vagy egyáltalán nem is működik. Tehát írnak róla hideget s meleget egyaránt.
Szeretném ha segítenétek eloszlatni a kételyeimet, meg jó volna ha kapnék egy egyenes lényegre törő választ. Beszéltem több ismerősömmel is valaki azt mondja hogy megérné váltanom, mások marasztalnak a 32-es mellet, én meg mostmár kissé értetlenül állok a dolog előtt.