• DIESEL DOG #34384
    Sziasztok!

Egy kis problémával kerültem ma szembe. Az op.rendszerem Windows 7 32bit. (jelenleg most ez van, majd ha RAM bővítés lesz akkor megkapja a 64 bitest.)
    A probléma az volt hogy csináltam egy modem restartot, ezután a win lefagyott, majd mivel nem reagált semmire nyomtam egy resetet. Ezek után, persze már úgy indult a dolog hogy windows normál módú indítása, majd bootolás után az üdvözlőképernyő megjelenésénél fagyott le kétszer is, majd harmadjára sikerült életet lehelni a windowsba.
    Kicsit értetlenül állok most, mert mostanság kissé furcsa az egész, nagy általánosságban gyorsan be bootol, majd hamar fel is áll a rendszer és gyors is, néha meg szó szerint tetű lassú az egész.
    Hol keressem a hibát, egyáltalán mi az ami ezt okozhatja, op.rendszer probléma áll-e a háttérben vagy esetleg máshol keresendő a hiba forrása. A windows kb. 2 hónapja van fent, ez a furcsaság pedig úgy nagyjából 1-2hete jelentekezett először de akkor még nem volt fagyás csak lassulás.

Nem tudom hogy erre valakinek van-e valami tippje, ötlete illetve tanácsa, mindenesetre ha megosztaná velem akkor azt megköszönném. :)