• aate
    Egy másik fórumról :
    ....,,Na szóval felraktam az SP1-et a kiszivárgása napján. Nagyon lassan komótosan másfél órába is beletelt, ameddig felmászott egy tiszta RTM telepítésre. (Windows Biztonsági másolattal készítettem, és bármikor vissza tudom állítani a Windowst az eredeti állapotába kevesebb mint 10 perc alatt) Szóval ajánlom mindenkinek a biztonsági másolat készítését mielőtt belekezdene.
    Nem vártam sokat, nem is kaptam sokat. Kezdetben erősen placebó hatása alatt voltam, még el is hittem hogy gyorsabban reagál a rendszer a dolgokra, aztán ahogy teltek a napok észre se vetetm hogy fent van az SP1, ugyan olyan a Windows teljesítménye mint eddig. Semmi nem javult, semmi nem lett stabilabb, se instalbilabb. Gondoltam majd az élmény indexen jelentkezni fog, a javulás azt olvastam valahol, hogy jobb meg több pontot kap a grafika. Nem kapott....,, forrás: Nameless blogja
    -------------------------------------------------
    Én sem tudtam volna jobban megfogalmazni.
    Mivel többen jelezték már, hogy nem tudták telepíteni és különböző hiba kódokat kapnak, ez általában egyes crakelt verzióknál jelentkezik.
    ha valaki mégis belefog lehetőleg tiszta verzióra telepítse arra fel megy.
    De a véleményem, hogy mindenki várja ki a végleges verziót !
    Szerintem a kiszivárogtatás véget nem kell már sokat várni.