• Tuvok #33028
    Úgy kezdődött, hogy szerkeszteni akartam egy jpg fájlt, de az Mspaint nem indult el, merthogy nincs hozzá jogosultságom .
    A C: -n semmit nem tudtam csinálni, magával az Mspaint.exe-vel sem indult el, jogosultság híján . Engedélyeztem azt a rendergazda fiókot, de azzal se tudtam elindítani, a Biztonság beállítások meg nem igazán egyértelműek (addig még csak bele sem léptem oda), de álállítani sem sikerült semmit, szintúgy jogosultság híján .
    Majd vissza letiltottam a Rendszergazda fiókot, de a sajátomban már a netre se akart csatlakozni, 771 vagy 711 kód miatt, távoli elérés szolgáltatás nem indult el időben, vagy ilyesmi . A hibaelhárítás nem talált semmi hibát .
    Mivel elég fapados még a W7-em, így egy óra alatt újraraktam az egészet, és most működik minden jól, de a C: -n továbbra sem enged pár dolgot, például ha a Program Files mappában van egy program profilja, nem a Roamingban, akkor minden újraindításnál visszaáll alapra, tehát oda nem tud írni . Írásvédettséget levettem, de jogosultság még mindig nincs .