klauka007#32790
Sziasztok!
Adódott egy problémám,segítséget kérnék tőletek.....
Nos nem vagyok egy nagy"gépkezelő"de a rendszereket mindig magam rakom a gépeimre.A baj az,hogy az egyik gépen fél év után előjött egy olyan problémám,hogy óránként elmegy a net,és a hibakereső azt írja,hogy a hálózati adapter letiltva.Miután kijavítom,utána egy órán belül megint.Windows 7 van a gépen 32 bites idáig tökéletes volt 2,2-es proci 300 giga vinyó,2 giga ram.Vírusra gyanakszom,le is futtattam pár keresőt,találtak is egy pár trójait,de a probléma ezután is megmaradt...a hálózati kártya hibátlanul működik.Ma újra akartam tenni rá a rendszert mérgemben,de a bios setup-ban(del) a cd/dvd rom van beállítva bootolni elsőnek,ez idáig oké is.Viszont a bios menűbe ha belépek(f12)akkor ott meg a floppy!!!!!És ott nem tudom beállítani a cd!dvd rom-ra ,mert a billenytyű ott nem reagál a le-fel nyilakra!Tudja valaki mit kellene tennem?SOS
Ja,és ehhez a géphez van kötve a router is,amiről 2 laptop megy.Mikor elmegy a net,akkor a laptopokon viszont van,ezért gondolom,hogy vírus.....a router is jól működik