Nekem már régóta van egy problémám,amit nem tudok megoldani.Sapphire HD5850-es grafikus kártyám van.Egyszer újra akartam telepíteni a Vga drivert,de miközben uninstall volt,hibaüzenettel kilépett a program.Ennek az eredménye az lett,hogy félig lett eltávolítva a program,ami miatt nem engedte se leszedni,se újra telepíteni a drivert,semmilyen másikat sem.Aztán végül is nagy nehezen feltelepítettem egy drivert akkor,már nem tudom melyiket,ami azóta is működik,mármint részlegesen,mert a Control Panelt nem tudom megnyitni..:),de legalább elindulnak a játékok.
Na most azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy windows-reinstall nélkül hogyan tudom megoldani azt,hogy teljesen gyomostul ki tudjam irtani az összes vga-hotz tartozó filet a gépemről?Gondolom valami cleaner kellene hozzá,de nem tudom használni egyiket sem.Egyszer felraktam valamit,de nem tudtam,hogyan működik...!
Mit ajánlotok?Hogyan csináljam?ha valaki leírná -hogy ilyenkor,amikor egy program nem megfelelően van telepítve,felrakva a gépemre- ,nagyon megköszönném!
A másik kérdésem csak annyi lenne,hogy hogyan kell ghost filet készíteni,ghostolni?Értem itt azt,hogy ha nem tudom e fenti problémát megoldani,akkor reinstall lesz és akkor már a friss win 7-emről csinálnék egy ghos filet,hogy utána azzal egyszerűbb legyen az újrarakás.