• Anonymusx
    Helló!

A játék miatt próbáltam felrakni az xp-ét.
    Itt az eredménye: :)

Szóval van két merevlemezem, az elsődlegesen win 7 van, a másodlagosra fel akartam tenni az xp-ét, de abból akartam létrehozni egy particiót- arra tettem volna fel az xp-ét.
    Felraktam egy particiós progit - talán partition magic 8-at, majd magától újraindult a gépem, és többet nem engedett belépni a rendszerbe, csak a win 7 -es hibajavítás jött be. Az azt írta hogy a renszerínditó file megsérült.
    Próbáltam rátenni mégegyszer win 7-et, de valamiért nem tudtam (már nem jut eszembe hogy miért, mivel vagy 3 nappal ezelőtt történt).
    Csak a másodlagos merevlemezemre ment rá a win 7, így meg tudtam nézni hogy ami eddig az elsődleges merevlemezem volt, abból csak 100 megát ismer fel, és úgy van elnevezve hogy "Rendszer számára fenntartott.

Fel akartam tenni egy másik particiós progit, a Paragon Partition Manager 9.5 -öt hátha az segítene valahogy, a progi miatt újrainditottam, majd ugyanaz a hiba előjött ismét, tehát hogy nem lép bele a windowsba, hanem csak a hibajavítás jön be, és a rendszerinditó file sérült.

Miért van az hogy a particiós programoktól elromlik a gépem????

és ami fontosabb: Hogyan tudom visszaállítani az elsődleges merevlemezemet? (amiből csak 100 mb van, és "Rendszer számára fenntartott")

Az adataijmat szeretném megtartani, ha még nem késő. Szóval sajnos nem tudom particionálni, vagy formázni a merev lemezt mivel azon van egy pár dolog ami kéne.

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!