• fery02
    Az oké, de nálam pl only hivatalos driver mellett hiába tekergettem a mélynyomót, mert előtte szoftveresen is be kellett volna állítani mélyhangot, amire nem találtam opciót.
    Engem ez érdekelne, hogy nálad ez az opció hol van (ha azt mondod, hogy nálad sincs, hanem alapból volt már mélyhang, akkor gondolom az én gépem a szar és adjam el sürgősen :)).

Amúgy én is néztem ezeket az Asus Xonar-okat, nagyon sok féle van belőlük ipon-on, ami szimpatikus dolog, szemben a Creative iponos, viszonylag gyér kínálatával (bár hangkártyából lehet nem is lenne illő dolog nagyon sok fajtát kínálni).
    És amúgy ki tudja, lehet ha vennék egy ilyen jobb féle Creative kártyát, mire kijönne az új Windows verzió, a fejlszető srácok lehet úgy gondolják majd, hogy ez a kártya már bizony régi szerintük és nem készítenek normális drivert a következő Win-re.
    Akkor pedig ugyanott lennék, csak közbe kiadok viszonylag feleslegesen 20000-et.

Szal lehet adni kéne egy esélyt ezeknek a Xonar-oknak, ha lesz egyszer ilyened, feltétlen írj róla! ;)