Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Köszi, már jó is!

What about the forests?

bon
jobb gomb az asztalon/nézet/asztal elemek megjelenítése

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mflex
Sziasztok!

Valamit elállítottam, mert nem látom az asztalon a fileokat, csak tc-ben, hogy kell "visszacsinálni"? <#idiota>

köszi

What about the forests?

[HUN]FaTaL
Általában ATi driverrel együtt (illetve nv-t nem tudom) települ, ha bepipálja a user (vagy nem pipálja ki?).

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
ezt értem, a kérdésem arra irányúlt volna h hol kell ezt engedélyezni egyálltalán? 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bon
Szerintem mivel a proci telhelése nagy a kérdéses folyamatnál így engedélyezve van.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
A géped számítási teljesítményét használják ki, mármint a szabad kapacitását. A Stanford-i egyetem indította.

MR ME
de ezt vhol engedélyezni kellett neki nem?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
:-DDDDDD köszy! ám ez a válasz mindha nekem kicsit sántítana! :-D proteinek az élõ szövetet építik fel, s valahogy nem értem ezt a választ. :-( mi köze a proteinekhez a számítógépnek?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bon
Ott van a driver az álltalad belinkelt oldal alján az nem jó?

bon
Elvileg a Folding@Home alkalamzás része.
Elvileg erre való: "A Folding@Home néven ismert projekt a proteinek molekuláris szintû kialakulását, felépítését szimulálja elosztott rendszerben, hogy az eredmények révén tudósok jobban megérthessék viselkedésüket, hatásukat, és egyes kórok kialakulásának mikéntjét"

tigerbácsi
sziasztok!

most nekem is elõjött egy CPUs probléma, azaz megint 100 % pörög. viszont érdekes, mert hagy minden mást felpörögni azaz amelyik alkalmazás pörgeti, ha másra akarja a gép használni a procit akkor lecsökkenti magát. kétszer is fut ez a SYSTEM alkalmazás. neve: FahCore_78.exe. 50 50 % ban. de gondolom mivel 2 magos a proci így mind a 2 õt pörgeti. szóval ez mi lehet? mert igazából nem csinál semmit csak nem hagy üresjáratot a gépnek. de tényleg maga elé enged minden CPU használót. a SuperAntiSpyware nem talált semmit. :-(

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Palesz2
Genius Sound Maker Value 5.1
erre van már fas*a driver? Csak mert szeretném belõnei hogy a zöldbe füles, másik helyre hangszóró és akkro egyszerre szóljon... mert most jelenleg hankariba dugdosnom kell, hogy mit akarok hallgatni... :\

Ilyet találtam..

vagy amit te keresel

Registrybe megkeresni a következõ helyet: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer majd csinálni egy DWORD (duplaszót) AltTabSetting néven, és megadni neki értékként 1-et.

Visszaállítás, AltTabSetting-t törlöd, gép újraindít..
Be lehet valahol állítani, hogy alt+tab-nál az egyszerûbb verziót használja a windows az Aero kikapcsolása nélkül? Tehát ne ez a csiricsáré nagy képes alttabolás legyen.

Ki kell kapcsolni az autómata frissitéseket aztán kész....

Normális 64bites driver, catalysttal, és a win+p kombó helyes használata😄
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a win7 64 bites verziója, miért nem ismer fel s-videó kimenetet ha tv- t csatlakoztatok rá? Kijelzi, hogy van még egy készülék de semmit nem lehet állítani rajta és jel sem megy ki. Ati hd 4850 van benne és még akkor is problémázik ha másik monitort kötök rá ( az egyik D-sub a másik DVI csatival van) egy kis kékeszöld az egész képernyõ aztán automata restart. Amúgy egy monitorral atom stabil de kettõvel addig ba.... még a kékképernyõt is sikerült kicsikarnom belõle 2x is.Aztán hagytam..
Bármilyen ötletet javaslatot szívesen veszek :-)
Elõre is köszönöm!
grebber
Alapból azt állította be magának azzal volt okádék pixeles.Most így ezzel a képen látható Direct3D 9-el elvileg jó!

Next PC upgrade: 2022

MR ME
wmr9-re állítsd a leképezést és próbáld meg úgy, úgy jó lesz valszeg

MerlinW
1. lefordítod valamivel
2. ha jó a kép, akor semmihez nem kell nyúlnod.
3. ha nem tudod valamirõl mire jó, google, vagy hagyd békén. Azok az opciók hibajavítások, pl képhullámzásra a vsync, színproblémákra a YUV, stb. Ha normálisan lejátsza a videókat, ne foglalkozz velük.

[merlinw.org]

MR ME
biztos megoldják, sose féltem az ilyenektõl vhogy 😄

grebber
De épp ez az honnan tudjam mit kell állítani?
BS playerbe érdekes nem kell ilyen szarakodás!

bon
Az ismerõsöm dolog nálam is ismerõs, éppen a héten volt rá példa.

MerlinW
Eddig nem is volt ilyen technológia. Persze biztos lesz rá valami megoldás. Kérdés az hogy milyen.

Egyébként én is letojom, szintén legális vagyok, de ez más történet. Viszont a nem "legál" ismerõsök engem fognak majd cseszegetni miatta. Na az már nem mindegy😄

[merlinw.org]

bon
Nem hiszem, XP-nél, Vista-nál se okozott komoly gondott az eddigi ellenõrzés, idõnként megbukik és akkor jön a google, egy kis keresgélés és...
Mondjuk engem biztos nem fog érinteni a dolog, mert legálisan használom.

És akinek nincs netkapcsolata?
MerlinW
Ez benne a pláne. Ha nincs vizsgálat (nem telepíted fel) nincs eredetiség. Kitalálták ezt jól.

[merlinw.org]

MerlinW
Joe Williams (MS Genuine) állítása szerint 90 naponta vizsgálja majd magát a Windows, a vizsgáló alkalmazás pedig rendszeresen frissíti a "megoldás adatbázisát".

Ergo ebbõl kényelmetlen macska-egér harc lehet.

[merlinw.org]

bon
Biztos megoldja a Microsoft, hogy telepíteni kelljen valami okból. Utánna ha már kalóz verziónak minõsítette a Windows-t a progi már nem sok értelem lesz törölni szerintem.

bon
Azért ettõl én nem tartanék nagyon, biztos lesznek kellemetlenségek, de nem állandóan.

MerlinW
Olvasd el az utolsó hsz-t.

"- Ha nem telepíted fel, nincs eredetiségvizsgálat = kalóz vagy
- Feltelepíted, és nem eredeti a Win = kalóz vagy

- Ha nem telepíted fel, és eredeti a Win, nincs eredetiségvizsgálat = kalóz vagy
- Feltelepíted, és eredeti a Win, van eredetiségvizsgálat = átmegy a rostán.

Csak akkor nincs vizsgálat, ha nincs internetkapcsolat."

[merlinw.org]

bon
Na ennek végkép nincs semmi értelme, teljesen felesleges a két Windows 7. Ha megfelelõ a harvdered akkor elég a 64bit a másik teljesen felesleges.

MR ME
"Bárki dönthet úgy, hogy nem tölti le és telepíti fel a frissítést, de akik már letöltötték, azok is bármikor eltávolíthatják."

csak az szopja be aki automatikus frissítésen hagyta, de az meg is érdemli

MerlinW
A mai cikk alapján a nép nagy része úgyis visszatár XP/Vista-ra, vagy megveszi😊
Február 16 után vége az aranyéletnek😊

[merlinw.org]

Akkor csak annyit kérdzek hogy lehet ugy másikat váltani mert ugyanis 2 win 7 -t van fent egy 32 bites meg 64-bites d eküön vinyöm és alapból a 64 jön be gy tok át váltani a 32 bitesre?
Elvileg akkor sincs szívás, ezt lehetne alkalmazni.
MerlinW
Hidd el, nem veled nevetünk, hanem rajtad... okosabb maradtál volna, ha csendben maradsz.

[merlinw.org]

bon
Milyen sorrenben történt a telepítés, ha Windows 7 majd az XP akkor szívás.

Szar neked ha csak a gép áll föl.....

MerlinW
Opcionálisak. Ha kell bepipálod õket.

[merlinw.org]

Sziasztok hogyan tudok operácios rendszert váltani mert van fent nkem egy xp meg egy win 7 de mikor a gép föl áll ne adja ki hgy mejiket szertém választani az xp vagy a win-7-et automatikusan a win 7 ál feá hogyna tok át menni különy winceszteren van min kitt windows régen mikor 2 xp volt akk fö ajánlotta d emost nem mit kell ahoz nyomnom hogy át tudjak váltani
grebber

Azokat lent ki kell pipálni?

bon
Jobb gomb opciók/beállítások/videó feldolgozás/leképezés

lck
Videó (haladó) > Videó leképezés > VMR9
grebber
És ez konkrétan hol van benne mert semmi ilyesmit nem találok?

Grass
igen, de az nélkül is próbáltam

www.dreamerz.hu

lck
Ha nagyon muszály ezt rakom rá. Egyébként meg KMPlayer.
Shep
Video renderelést állítsd át benne pl. DX9 akármire és jó lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!