• Csaba1990
    Sziasztok

Nekem lenne egy olyan problémám, ami egy kicsit zavar. Total commandert használok a fájlok közti böngészésre. Nálam spec egy Ultimate 64bites verzió van fent. Na én képnézegetésre az alap windowsos képnézegetőt használom.
    Na a probléma az lenne, hogyha meg akarok nyitni egy tömörített fájlban lévő képeket, akkor nem csomagolom ki, hanem a total commenderrel megnyitom a fájlt azt "mind kicsomagol és futtat" opciót választom (ekkor egy ideglenes helyre kicsomagolja). Ezután az XP alatt a képnézegetővel az adott könyvtáron belül (a becsomagolt fájlban) az összes képet végig tudtam lapozni a képnézegetővel, de most a 7-es alatt csak azt az egyet nyitja meg amelyikről elindítottam a kicsomagolást és nem tudok a képek közt lépdelni. Remélem érthető voltam

Erre nincs valami megoldás? Van a gépemen vagy 2000 ilyen becsomagolt fájl amibe képek vannak. Aztán most nem szeretném mindig kicsomagolgatni majd törölni, ha végig akarok egyet kettőt nézni, és kicsomagolva sem szeretném tárolni őket. Kezelés szempontjából se mindegy hogy 2000 tömörített fájl vagy 60-80 ezer kép.

A válaszokat előre is köszönöm.