Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na az meg a másik!KM Playerrel valami gáz van olyan pixelesek vele a filmek hogy félelmetes!

Next PC upgrade: 2022

Energiatakarékos módból (alvó módból) visszajön a gép? Vagy az energiagazdálkodással kell babrálni nemtudom, úgy rémlik egyes törések is okozhatják.
Italo4ever
Hat ezt nem tudtam, egyebkent igen engedelyezem a frissitest.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Tálca zárolást nyomtál?
Grass
a firefox így már jó de a gyorsindító eszköztár így is eltûnik az újraindítás után!

www.dreamerz.hu

Shep
Semmilyet. KM Player amit felrak aztán jónapot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Italo4evernek ment a válasz... kövesd csak hogy kinek válaszoltam.
A feliratkezelést nem a windows csinálja,hanem a lejátszóprogram nem?

Elõfordul hogy a törés néha ilyen hibát okoz😞 Frissítéseket engeded hogy települjenek?
Mozgatja a VLC is, csak újra kell indítani hozzá a videót. Tehát beállítod, elindítod a videót, aztán beállítod, megint elindítod. De nem elég szüneteltetni, le kell állítani!
FsPlayer az mozgatja,ha jol emlékszem.

Italo4ever
Tort <#vigyor5>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

http://www.filmfeliratok.org/feliratozo-programok/

Ha jól tudom (nem használok bsplayert) van beléépített kodekcsomag az újabbakban.
Tört windows vagy eredeti?
grebber
Milyen codek-et ajánlanátok Win7-re??

Eddig nem akartam felrakni semmit.VLC player-t használok.
De nagyon idegesít hogy egy ilyen "összetett" progi ami lejátssza még a jövõ hetet is nincs benne felirat pozíció állítás.Vagyis van de mégse mert bármit állítok nem történik semmi.
Anno xp-n BS playerrel filmeztem ott oda tettem a feliratot ahova akartam.
De ahhoz meg kell codek.

Next PC upgrade: 2022

Italo4ever
Sziasztok
Az mitol lehet, hogy kepernyokimelo utan, ha kikapcsol a monitor is, hiaba nyomkodok barmit is, keptelenseg kepet varazsolni, pedig a rendszer fut rendesen a hatterben, csak kep nem jon a monitorra :S

Shep
ESC, természetesen.

Bon, hát jó használható ,de elég lassú. viszont így megnyugodtam ,hogy a Bioshock 2 a szar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
Viszont ez esetben akkor kibírható a lassabb gép is arra az idõre ameddig megnézed azt amit akarsz, pláne ha az adott program hibájából van a 100%-os cpu terhelés. Amúgy tegnap rosszul emlékeztem, nálam is ha lecsukom a bioshock 2-õt akkor 100%-os a cpu terhelés, de használható marad a gép.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Veheted Pause-nak is a dolgot😊
És hogy váltasz? Tehát mondjuk szokott olyan lenni, hogy kilépsz a játékból, de még folytathatod (általában ESC billenyûvel van ilyen) vagy a játék megy, és úgy Alt+tab?
Shep
Mert van, hogy csak gyorsan meg akarok nézni valamit, akkor addig nem lépek ki.

bon
Miért nem lépsz ki ha nem játszol?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Felesleges, Home Premium bõven jó otthonra.

Shep
Na most megnéztem a Crysist, ha ALt-Tab-ot nyomok a proci használata 0 lesz, ezzel szemben a Bioshock meg szétzabál mindent. Érthetetlen.

Bocs, de az internet használatnak mi köze ahhoz hogy ultimatet tegyen fel, vagy sem?
Ha valamelyikkel gondod van, akkor a többivel is gondod lesz. Csak szolgáltatás különbségek vannak, tehát ultimate-ben benne van a home és professional, és így tovább, profban benne van a home tudása. Otthoni használatra a Home, vagy a prof ajánlott, de ha gondod lesz, nem biztos hogy egy másik verzió megoldás lesz rá.
Mindenképpen az ultimate javaslott,ha sürün használod az internetet

1,2Gb-ból 600MB Firefox 3 füllel, 1 totalcommander, és 1 utorrent.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik win7-et érdemes telepítenem? A Home, Professional, vagy az Ultimate? Melyikkel lenne kevesebb gondom a késõbbiekben!?

Shep
Kösz. Nekem a 4 gigából 710-et. Akkor ez nagyjából stimmel.

Nálam a 2GB-ból 610 megát foglal,és ha megy a Firefox,akkor már 765 Mega

Shep
Alaphelyzetben semmi fölös marhaság, csak vírusírtó+tûzfal+spyware írtó, semmi egyéb.

Attol függ,mennyi program van megnyitva a háttérben

Shep
Amúgy alapállapotban nektek mennyi memóriát zabál fel a windows?

Shep
Hagyjad már magad ezzel a felhasználó hibája dumával. Nincs fent semmi fölösleges cucc csak ami tényleg kell, vírusírtó, spyware írtó, tûzfal, megy a torrent és egy MSN (mindegyik win 7 verziós, nem régi). Szóval lehet nem mindig a felhasználó a hülye ha valami nem úgy mûködik ahogy annak kellene. Te meg örüljél ,hogy neked minden frankó okostojás!

jólvan, már mindegy, kibasztam vele, csináltam egy másik mappát és ctrl+x, ctrl+v

Van egy általános problémám, de Win7en, szóval:

Nem enged átnevezni a Letöltések mappát, mert állítólag használja, pedig kurvára nem - bekapcsolás után rögtön átnevezném és nem engedi, de nem mondja meg mi használja, csak azt, hogy valami.
Ötletek?

fekete0012
megoldodott frissítettem a windowst

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

MR ME
nem félek attól h nem fogják ezt megoldani...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rossz videókártya driver?
fekete0012
mi lehet a gond nem tudom az élményindexet frissíteni azt írja ki hogy nem mérhetõ meg a videolejátszási teljesítmény

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

MerlinW
Pedig abszolt nem frága, most láttam a "zacskós" OEM HPremiumot az Árpád-hídnál 27k-ért. 33 a dobozos. Olcsóbb mint az XP. Nem tudom mi a drága benne. W7-nél csak a Linux "olcsóbb".

[merlinw.org]

Ugy értettem hogy ingyen adják,mint az RC-t letölthetö formában,de valamilyen feltétellel.Miért ne lehetne megoldani.Ma már semmi nem lehetetlen

[HUN]FaTaL
Az átlag nyugati ember lazán meg tudja vásárolni. Az átlag magyart meg leszarják.

A nagy lóvé egybéként is a cégekbõl van, akik szintén megveszik. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Azért nem olyan hülyék a Microsoftnál hogy ingyen adják az aranytojást tojó tyúkot. Persze az ára, lehetne barátibb, hogy az átlagember is meg tudja vásárolni.
LoDMaSt
Adsz nekem egy kis észt legalább kölcsönbe?

@ Hellomarci

Ha minden felhasználó ingyen kapná a Windows 7-et,akkor nem lenne erre szükség,és hackerek sem lennének.Nem hallottak ott még reklámokról:

Narxis
Ezt már eljátszották Vista-nál is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Jöjjön.

http://goo.gl/gd6Zi5