Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
www.dreamerz.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Eddig nem akartam felrakni semmit.VLC player-t használok.
De nagyon idegesít hogy egy ilyen "összetett" progi ami lejátssza még a jövõ hetet is nincs benne felirat pozíció állítás.Vagyis van de mégse mert bármit állítok nem történik semmi.
Anno xp-n BS playerrel filmeztem ott oda tettem a feliratot ahova akartam.
De ahhoz meg kell codek.
Next PC upgrade: 2022
Az mitol lehet, hogy kepernyokimelo utan, ha kikapcsol a monitor is, hiaba nyomkodok barmit is, keptelenseg kepet varazsolni, pedig a rendszer fut rendesen a hatterben, csak kep nem jon a monitorra :S
Bon, hát jó használható ,de elég lassú. viszont így megnyugodtam ,hogy a Bioshock 2 a szar.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik win7-et érdemes telepítenem? A Home, Professional, vagy az Ultimate? Melyikkel lenne kevesebb gondom a késõbbiekben!?
Nem enged átnevezni a Letöltések mappát, mert állítólag használja, pedig kurvára nem - bekapcsolás után rögtön átnevezném és nem engedi, de nem mondja meg mi használja, csak azt, hogy valami.
Ötletek?
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
[merlinw.org]
A nagy lóvé egybéként is a cégekbõl van, akik szintén megveszik. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.