• fery02
    Nektek is alig akarnak töredezni a partíciók?
    Mert már tavaly óta simán megvan a rendszer és most pl a C: az 5%-os, a D: pedig 11%.
    Pedig elég gyakran megy a torrent, meg a fájl másolgatások, törölgetések...
    XP-s gépen még emlékszem, hogy elég gyorsan be tudtak töredezni a partíciók. (amúgy Vistán is alig volt töredezettség)

Egy másik kis dolog érdekelne még:

Nemrég mondta fel a szolgálatot a jó öreg 5.1-es hangrendszerem és mivel pont a napokban ejtenénk meg ipon.hu-ról egy nagyobb féle vásárlást, 5.1-et is veszek. Konkrétan a hangrendszert ki is választottam már (Logitech X-540), már csak abban a nagy dilemmában vagyok, hogy vajon vegyek-e mellé egy komolyabb hangkártyát is a mostani Audigy SE helyett. Ugyanis nekem semmi bajom sincs ezzel a hangkártyával, mióta találtam hozzá hekkelt drivert win 7-re, mert ugye régi kártya már, nem támogatott hivatalosan.

Itt is kinéztem egyet, már csak azt kéne megtudni, hogy vajon szebb hangja lenne-e mint a mostaninak...továbbá, hogy tapasztalható lenne-e a hivatalos támogatás előnye.

Van persze ennél drágább is. Ez már tényleg nem tudom miben lehet jobb vagy hogy mezei felhasználó tapasztalni tud-e bármiféle különbséget hangminőségben.
    Ugyanezen az oldalon vannak még Asus hangkártyák is, amiket nagyon nem ismerek, viszont több belőlük a választék (elég széles ár skálán itt is).

Annak is örülök persze, ha valaki tudna írni valami indokot arra, hogy megelégedjek a mostani hangkártyával, mert akkor ugye nem kéne még másik hangkártyára is költenem. :)

Elnézést a pici OFF-tól!