Immigrants#29792
Helló! Lenne egy kis problémám a (sajnos) tört win 7-emmel! Na szal kezdem az elején:
Ma amikor bekapcsoltam a gépet minden tökéletes, jó, semmi hiba! Csatlakoztam netre sg e-mail fiok hírek stb-t. megnéztem (képeket is néztem kiírta az egyiknél hogy ártó webhely de én arra mentem hogy figyelem nélkül hagyása megnéztem vissza is léptem) és elkezdtem tölteni egy játékot Utorrentel! Szépen kinyomtam a monitort leültem tanulni! Amikor végeztem bekapcsoltam a monitort és neteztem egy kicsit kiléptem hát látom hogy ki van írva hogy az ön win 7 verziója nem eredeti!
Jó nem is foglalkoztam vele csak gondoltam tájékoztató! Beléptem a játékba játszottam kiléptem fekete háttér fogad, de minden olyan mint amilyen volt! Hopp felugrik egy kis tájékoztetó ablak hogy ugyanmár szerezzek be egy eredeti win7-et be x-eltem! Gyors telefon rokonnak (tudniillik nála már volt ilyen hogy regelni akarta tört win7-et és ez lett nála is csak őneki már nem indult el az op rendszer) hogy milyen jelei vannak azt mondja hogy nála is ez volt!
Ccleaner valamint Avast gyors és részletes víruskeresés futtatása, de nem talált semmi vírust! Újra indítom a gépet de kiírja hogy szerezzek be egy eredeti win-t kérdezi hogy "beszerzi"-e, arra mentem hogy "kérdezés később"!Jó rendesen bejön ám a háttér megint fekete (újra beállítottam a hátteret az újraindítás előtt) most itt vagyok nem tudni mi van! Újra rakatni nem akarom mert húsvét előtt lett felrakva! De lehet hogy csak az lesz rá a gyógyszer! Tudtok valamit javasolni?