Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aate
start menûbe beírod: regedit

xotyi
ööö.. és ezt hogy hozom elõ?

Trance&Friends nothing more..

A rendszerleíró adatbázisban tudod törölni, a:

helyen, majd ott megkeresed a törölni kívánt bejegyzést!
aate
próbáld meg ezt de rendszergazdaként futtasd!(Jobb klikk)Win 7 loader

xotyi
Okés. köszi majd lesz vmi 😄

Programok - szolgáltatások listából nem tudod eltüntetni, csak ilyen Vlite és hasonló programokkal.
xotyi
Igazából a játék könyvtárát,képfájlát mindenét töröltem és gondoltam innen is kiveszem, el is indul egy installer de ennyi vége, és a listában bent marad. RegCleaner kéne? Vagy újra feltenni a játékot és normális módon leszedni..

Az a programok és szolgáltatások igazából csak uninstallálja a szolgáltatást, de a telepítõje fent marad hogy vissza tud állítani. Tehát az nem tüntethetõ el.
Bakker nem vettem észre! Köszönöm!

xotyi
Üdv!
A Programok és szolgáltatások listában van egy program amit márt letöröltem a géprõl parancsikonokat,mindent de a lista még tartalmazz mintha ot lenne, ezt nem tudom valahogyan eltültetni hogy a listában ne szerepeljen?

Benn van a FAQ-ban
Sziasztok!
Olvastam valamikor hogy, hogyan kell módosítani a win7 telepítõ úgy hogy megkérdezze milyen változatot akarok telepíteni de most nem találom. Tudna valaki segíteni?

A nettel nekem is gondjaim vannak, mióta felraktam a fullos win7-et.
Pár pillanatra elmegy a net és ezt néha egymás után 3-4 szer is eljátsza, utána pedig elmegy órákat is. Nem tudom mi lehet a gond.

Én externetnél vagyok, most váltottam 10mbitre és vennem kellett +-os routert.
Na most továbbment, de most azt írja ki hogy A program nem indult el, mert hid.dll hiányzik a számítógéprõl.
bon
Eseménynapló mit ír? Csökkentett módban nézd meg. Amúgy meg rendszer visszaállítást is meglehet próbálni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Srácok felraktam egy Dell laptopra a window7 32 bites verzióját.
Az elején semmi gond, de tegnap óta bekapcsoláskor az írja ki hogy az interaktiv bejelentkezési folyamat inicializálása sikertelen. További információt az eseménynaplóban talál. Innen nem is tudok továbbmenni.
Mi lehet a gond?
szóval tudtok segíteni hogy honnan tölcsem le a mûködõ win7 aktivátort?
kirol
Az a baj, hogy nem, mert egyszerûen a lemezkezelõben se jelenik meg.
Csak a sajátgépben látom, de ott rendesen. Csak én TC-ben szeretném látni. Mert ott jobban tudok ide-oda másolgatni.

Esetleg még nézd meg, hogy a fényképezõ menüjében nem lehet e beállítani hogy miként lássa a windows, tehát pl. camera, vagy storage disk. Nekem ilyen xp alatt a megboldogult Fujimmal volt, hogy webcam, vagy storage disk.
xNoodlex
Egyszerûen így van, biztos belém épült az XP-Style.. Ízlések és pofonok.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Meghajtó-betûjelet nem tudsz hozzá adni? Szégyellem, de nem sok ilyen külsõ meghajtós dolgot láttam, win7 alatt meg egyetsem😊
kirol
Fel hát. Szépen ott van a sajátgépben, fényképezõgép, majd külsõ meghajtó.

A TC-ben meg semmi.

Külsõ? Nekem pl. telefont usb-kábelre rátolom, és simán tudom böngészni totalcommanderrel. Driver nem kellene hozzá? Felismeri a windows?
Nem bántásképp, de nem értem, miért jó 3-4 ablakon keresztül bámulni az útvonalat ahogy eljutsz x helyre a start menüben. Persze ez megszokás kérdése, de nekem nem hiányzik.

kirol
Azt hogyan lehet elérni, hogy a W7 a fényképezõgépet nem küldõ meghajtónak lássa?

Mert így a Total Commanderben nem jelenik meg a meghajtó.

xNoodlex
Köszi szépen! Így megszûnt az egyetlen dolog, ami nem tetszett a Win7-ben. 😊

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

ahha! Tudnál küldeni egy linket ahonan letudnám szedni a mûködõ aktivátort?
bon
Már ha nem legálisan van meg akkor.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nem jó az aktivátor.

hello!

Az mért van hogy aktiváltam a win7 et és még mindig azt írja ki hogy 30 nap van hátra nem azt hogy aktivált?
Csak kipróbálás miatt felraktam, demo verzió. Firefox-xal és IE-vel is mûködik, nem kell semmit állítani. Sõt telepítéskor van firefox plugin is amit felrakott. Lehet elavult verziót próbálsz felrakni?
Mintha rémlene valami hogy a böngészõket külön be kell állítani a mobimousennál. Amúgy a ClearTypeot nem szereti, szóval ha be van kapcsolva, kapcsold ki.
Nem kell semmilyen kodek pack. Csak normális lejátszó! Vlc player, Media Player Classic - Home Cinema, Kmplayer, Bsplayer.
Szia BON!
Probáltam a mobimouse-t elindítni az összes kompatibilis módban de úgy sem mûködik a böngészõkben.valami más ötlet?
Scania R580
Tudnátok adni egy mûködõ codec pack-ot sevenhez?
Elõre is thx!<#gonosz1>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

webibebi
rendben köszi szépen

msn:[email protected] bárki felvehet

bon
megnézni a kék képernyõ tartalmát, hogy mit ír. letöltöd a BlueScreenView progit és elvileg támpontott fog adni, hogy mivel vannak gondok. A képernyõ tartalmát ide bemásolva talán tudunk segíteni.

webibebi
sziasztok!az volna a kérdésem h kb 1 hónapja raktam fel a laptopra a win7et azt kikapcsol magátol és azt irja ki h bluescreen error.van h fél óra múlva van h 1óra múlva vagy akár 3óra múlva!mit lehetne csinálni?

msn:[email protected] bárki felvehet

Rendben köszönöm szépen.
bon
Windows\SoftwareDistribution\Download, ide tölti le a frissítéseket a Windows

Amúgy hely felszabadásra a beépített Lemezkarbantartó is használható idõnként elég sok helyet tud visszahozni. Na meg természetesen a felhasználói fiókhoz tartozó Temp mappa tartalma is törölhetõ.

értem, pedig tudatosan biztos hogy nem állítottam be a számtalan nyelv letöltését. amit leszed, tudom törölni ha nem kell?
bon
Magától tuti nem szedett le több száz mb nyelvi fájlt. Csak akkor szedi le ha te külön engedélyezted az update-ben.
Frissíteni meg kell!

köszi szépen. advanced system care progit próbáltam, de szinte tele marad a temp. viszont talált sok mást, amit állítólag törölt. jobb az általad ajánlott? esetleg abban tudtok segíteni, hogy az automatikus frissítéseket hova teszi a gép? leszedett pl több száz mega nyelvi fájlt, nem kell semmire. érdemes egyébként frissitgetni? köszi
MerlinW
Termeszetesen gyorsabb a dolog ha kulon hdd-n vannak a jatekok (tobbet kell rohangalni a a fejnek), az mas kerdes, hogy mennyivel. Gyors vinyo eseten nem annyira eszreveheto, mig lassabbak eseten igen.

[merlinw.org]

DarkSector
áh thx az infot...aszittem ez is befolyásol picit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem minden egyben van semmi lassúságot nem veszek észre. Persze játékok külön mappa max ennyi.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DarkSector
szerintetek mi a jobb?
ha c az egyik vinyó, és monnyuk d-n vannak a játékok, egy másik vinyón? vagy most 1 vinyó van szétosztva c és d-re és igy megy c-n rendszer, és d-rõl a játék....
ez így lassabb? létezik hogy ettõl néha szaggat a játék?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Pont erre való a disk cleaner

[merlinw.org]

üdv! win 7ben is törölhetõ a rejtett temp mappa tartalma? windows, vagy a felhasználói fiókokban található temp? ugyanis nem kevés cumót pakol oda.

töröltem belõle és az asztali ikonokból néhány eltünt. mégis törölni kéne, mert pl nero után másfél giga maradt benne.
köszi
bigapó
jaja. úgy a leggyorsabb és tök jó megoldás. most pl a BC2 Beta-t is a játékok közé rakta, magától. menüben meg alig találtam meg. de igy két katt és már indul is. nem raktam ki ikonba, mert annyira nem volt fontos😊 de igy is hamar megvan😊

The Matrix has you...