• Petike125
    Szevasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
    Megkért a barátnőm, hogy tegyek Windows 7-et a laptopjára, mert megunta már az XP-t.
    Volt 3db partíció.
    Win7 telepítésnél bejött az ablak ahol a partíciókat tudtam kezelni.
    Volt C, D és E.
    C és D logikainak volt feltüntetve, E rendszermeghajtóként. Érdekes volt ez, mert az XP a C-n volt...
    C-t formáztam és arra telepítettem a Windows 7 Ultimate-et.

Boot-ol, erre bejön egy ablak hogy melyik rendszert akarom indítani. Korábbi rendszer vagy Windows 7. Korábbi rendszer választása esetén nem történt semmi, csak fekete kép volt, Windows 7 nél meg elindult a Win7.
    Sajátgépbe benéztem, C megvolt, rajta a Win7, D megvolt, de az E partíció hiányzik! Nem lett kitörölve, se formázva a Win7 telepítésekor, mert vannak rajta filmek, zenék, képek, amiket fontos lenne megtartani.

A mappabeállításoknál bekacspoltam hogy a rejtett mappákat és meghajtókat megjelenítse és az Üres meghajtókat is megjelenítse, de továbbra sincs meg az E partíció.

Aztán megnéztem a Win7 telepítőnél, a partíciókezelőben, és ott megvan még a meghajtó, rajta a cuccokkal. De mivel csak formázni meg törölni lehet, nem csináltam vele semmit.

A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan tudom megjeleníttetni az E meghajtót, vagy visszahozni vagy mittomén, mert jó lenne ha meglennének a rajta lévő dolgok.
    Továbbá az indulásnál megjelenő "melyik rendszert akarja indítani" képernyőt hogy lehet eltüntetni?

Üdv!