• DarkSector
    wtf? :D
    az meg miért? ez lehet rosszul fogalmaztam, de a hibernálás, annak nem sok köze van ehhez.
    ezt a programot értsd úgy hogy automatikus rendszervisszaállítást csinál jelszavas védelem mellet.

nah akkor látom ti még nem ismeritek annyira sem mint én, nah akkor felvázolom kb mi ez a cuccos.

Feltelepited.
    beállitasz egy jelszót.

EZUTÁN automatikus blokkolás veszi kezdetét!!!!
    bármit csinálsz, a beállitott meghajtókon, legyen az 1 bit változtatás, vagy egy txt.... azonnal törlödik, egy ujrainditás után (automata visszaálitás)

Ha jelszot beirod, megadhatod neki, hogy szeretnél engedni változtatást, de egy legörgetős ablakban megadod, hogy monnyuk 2 ujraindítást engedélyezzen....
    Nah ezután reset, és 2 ujrainditásig te vagy a sukár gyerek telepithetsz, meg amit akarsz, de!!! a 3. után autoblock! és onnantól kezdve meg vagy lőve, megint minden elveszik amit telepitesz, amig mgeint be nem ütöd a jelszót, be nem állitod a számát az engedélyezett ujrainditásoknak, és beállitás után reboot-olni kell, és onnan számitja a beállitott ujrainditások számát.

ez egy durva védelem, ezt direkt ajálják a leirásában a vírusok és kémprogramok ellen, hiszen hiába kapsz be valamit, vagy állitodnak el a dolgok, vagy hiába tünnek el az ikonok, stb egy reset, és visszaáll a rendszer a DF-nek hála.

Ezt szokták használni munkahelyekre, meg ien netkávézok stb hogy biztonságba tudják a gépeket amiket használnaka felhasználók.

én csak most hallottam róla, és szerintem nagyon fasza kis cucc, én nagy hasznát veszem majd.
    Csak még egy két dolgot jo lenne tudni a működéséről...
    de azt jo lenne egy már régebben használó embertől megtudni, ezért gondoltam irok, hátha van aki már régebben használja...