Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak még avg-re nem jöttem rá.
ezt irja ki a telepitési hibának:
Hiba: MSVC Redistributables installation failed. Installation of AVG can not continue.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nem vírus valszeg, csak vmi meggajdúlt
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Miután lementetted, megformáztad, HD sentinellel nézd meg hogy minden rendben van e, ha igen használható tovább.
Rakjál Avastot, AVG is mûködik, legalább is a legújabb biztosan.
http://goo.gl/gd6Zi5
mindkettõtöknek az adatok a fontossak.
2 kérdés.
ezt vírus okozza? mert avg-t fel akartuk rakni de nem tudtuk win7-re.
másik kérdésem, hogy ezután lementem a progival az adatokat, és utána formatálás és használható tovább a winchester?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
van egy kis gondom.
van egy 500-as winyo, és ma a gép bekapcsolása után alapnak irja a winyot, nem lát rajta adatokat, a sajátgépben van hogy E meghajtó, de nem lehet megnyitni, a lemezkezelõben meg a fájlrendszer átment NTFS-bõl RAW-ba.
mi a kurvaannya ez?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Itt van hogyan is kell csinálni.
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
am win7 tökéletes játékok futtatására is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van új eszköz a gépben? Bios-t próbáld resetelni, és utána állítsd be amire szükséged van (ide,sata,usb,stb). Vinyódon nincs badsector?
Windows 7-et mostmár újra is telepítettem, újabb hangkártyadrivert tettem, nvidia-ból elõször az utolsó stabil drivert próbáltam, majd felraktam a beta-t, de ugyanaz. Letöröltem a vírusírtót, kodekeket is, próbáltam kilõni folyamatokat, semmi eredmény 😞
Szerintetek mi a szarért csinálhatja ezt? Nagyjából akkor kezdte el, amikor vettem az új videókártyát (GT 240), hardveres hiba lenne?
Még xp -n nem tudtam leellenõrizni, majd valamikor azon is megnézem, csak azt még helyre kell állítanom.
van két nem túl eredeti (írott) win7 install dvd -m, mindkettõ ugyanolyan lemez, az egyik 64 a másik 32 bit -es
hogyan tudnám megállapítani, hogy melyik melyik verzió? 😊 (anélkül hogy feltelepítem) mert látszólag a rajta lévõ fájlok is ugyanazok
Bazinga!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Arra gondoltam, hogy a bal oldali könyvtárakat átállítgattam XP alatt :] Ha meg nem ugyanúgy néz ki ez az ablak win7 alatt, akkor lehet, hogy tágytalan 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"A mentés ablak bal oldalán megjelenõ könyvtárak" ott jelennek meg, igen. Ha nálad nem, akkor 1. kikapcsoltad, 2. olyan programot használsz amiben nem úgy van megoldva.
Többire valami? Jó lenne pl, ha bekapcsolás után némi molyolást követõen már az asztal fogadna, nem a jelszókérõ ablak
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nagyon régen voltam erre, nem tudom, volt-e másnak hasonló problémája:
Win7 RC 32 bitem van, és ha utorrenttel (1.6.1 b490) töltök, és elérem a netkapcsolatom felsõ értékeit (970-990 kB/s) a letöltés során, akkor az csak pár percig marad így, majd lezuhan az egész és szétesik az egész net; a gépet ledobja wifirõl és a telefon sem mûködik (modembe van kötve). Ha kihúzom a modemet és a routert, és pár perc után újra visszadugom, akkor mûködik. Tehát mondhatni, van egy mûködõ netem, semmi gáz - legalábbis az ISP telefonos hölgye, illetve hölgyei szerint, annyiszor hívtam már õket. Azonban geciidegesítõ azt lesni, hogy mikor zuhan a görbe és rohanni, kihúzni a falból.
Ötletek, hogy mi okozhatja ezt? Egyáltalán, szoftveres, hardveres baj, vagy az ISP a fasz? Mióta elköltöztünk, azóta jelentkezik a probléma, azelõtt nem volt ilyen, pedig ugyanez a 8 megás netem volt. Ami változott, az, hogy mostmár wireless a dolog.