46641
-
#28768 Jobban jársz ha beszerzel egy Sound Blaster X-Fi-t. -
55manfred #28767 Sziasztok !
Nekem még ujdonság ez az op rendszer.
Meg tudná valaki mondani hogyan ill. hol lehet találni működő soundblaster drivert win 7 alá. Amit a SB oldalán találok az valamiért nem jó. A kártyám Creatyve Audigy tipus -
#28766 Csak Firefox/Thunderbird-höz van ilyen. -
#28765 aham értem...
hát köszi az info -t, akkor hosszú nap elé nézek :| -
#28764 Nincs ilyen progi. Bizonyos dolgok menthetők, de így egészében minden nem, ajánlom a beépített Windows áttelepítőtt. -
#28763 srácok kéne egy kis help...
feltelepítettem a notebookomra egy osx86 -ot a win7 mellé egy másik partícióra, nem is ezzel van a gond, de a win7 azt írja ki azóta, alul az asztalon, hogy "this copy of windows is not genuine", a bootnál be is jön, hogy ez nem eredeti windows, ön valszeg kalózkodás áldozata lett...stb.stb.
nem aktiválási tanácsokat szeretnék kérni, mert tudom ez nem az a hely, hanem szeretném újratelepíteni a win -t, és egy friss windowson futtatni majd az "okosítást" mert így nem csinál semmit...
a kérdésem az lenne, hogy létezik vmi olyan backup módszer v. program, ami lementi nekem a drivereket, telepített programokat, azok beállításait, egyszóval mindent, kivéve a licensz adatokat? tehát azt szeretném újrarakom a wint, aktiválom majd visszarakom egy progival mondjuk a mentést, hogy ne kelljen erre elszarnom egy napot, míg mindent visszarakok úgy ahogyan volt
köszi előre is a helpet! -
#28762 Akkor már inkább ez: link Viszont innétől kezdve már nem Windows 7 téma, tehát kéretik az Msoffice topic-ban folytatni. -
#28761 "REvo Uninstaller" nevü programot szedd le, az kitöröl minden szart reg fájlokkal együtt -
#28760 A Windows Live Mail-nél beállítom az elrendezést, az IE ablaknál a méretet. Az alkalmazás bezárása/újraindítása után a változások meg is maradnak. Azonban a Windows újraindítása után nem. Vajon miért? -
#28759 Ha a fájlra gondolsz akkor pontosan közli a helyét a hiba üzenet, a registry kulcsot meg a regedit parancs start menübe beírásával és a megjelenő segédprogram használatával tudod megtalálni. -
#28758 És, hogyan hozzam elő? -
#28757 Eléggé beszédes hibaüzenet:
1. nézd meg az ott írt registry kulcs jogosultságát,
2. de előtte a pss10R.chm fájlt. -
#28756 Erre tudtok valami megoldást? Beszart a Word, le akarom törölni de nem engedi:S
-
#28755 igen az egy alap megoldás, csak ehhez nem kell nagy tudás, már én is rájöttem közben a program müködésére.
a linkért 100hálám.
amit amugy te irsz, az tök rendben van, de nem akarok fiókokat, meg fiok jelszot, meg ieneket. most igy haverok ha jönnek, stb felrak pl egy sms-t, mert ien volt már, akkor ezzel nem kkell figyelnem rá, meg ugye a sok szar reg meg bejegyzések se szemetelnek.
amugy eddig énis ezt a rendszergazda és vendégfiok megoldást ismertem csak....
de ahhoz nem értek nagyon. -
#28754 Cégeknél nem hiszem, hogy ezt használják, simán megoldáják házirenddel meg korlátozott fiókokkal az ilyesmit, vagy automatikus rendszer vissazállíátst leállíátsokr vagy ütemezett időpontban. Nálunk is rajtam és kollégámon kívül nem tudnak a rednszert érintő módosítást végezni.
De ez a cikk és érinti ezt a funkciót és még hivatlosan is támogatott a megoldás: link -
#28753 Jó kérdés. :D
Nekem is lenne egy kérdésem:
Mi a frászkarikáért nem jegyzi meg a 'Saját témaként' mentett téma a 'hangokat'? Minden mást ment, csak mindig az alapértelmezett muzsikát szólaltatja meg. -
#28752 wtf? :D
az meg miért? ez lehet rosszul fogalmaztam, de a hibernálás, annak nem sok köze van ehhez.
ezt a programot értsd úgy hogy automatikus rendszervisszaállítást csinál jelszavas védelem mellet.
nah akkor látom ti még nem ismeritek annyira sem mint én, nah akkor felvázolom kb mi ez a cuccos.
Feltelepited.
beállitasz egy jelszót.
EZUTÁN automatikus blokkolás veszi kezdetét!!!!
bármit csinálsz, a beállitott meghajtókon, legyen az 1 bit változtatás, vagy egy txt.... azonnal törlödik, egy ujrainditás után (automata visszaálitás)
Ha jelszot beirod, megadhatod neki, hogy szeretnél engedni változtatást, de egy legörgetős ablakban megadod, hogy monnyuk 2 ujraindítást engedélyezzen....
Nah ezután reset, és 2 ujrainditásig te vagy a sukár gyerek telepithetsz, meg amit akarsz, de!!! a 3. után autoblock! és onnantól kezdve meg vagy lőve, megint minden elveszik amit telepitesz, amig mgeint be nem ütöd a jelszót, be nem állitod a számát az engedélyezett ujrainditásoknak, és beállitás után reboot-olni kell, és onnan számitja a beállitott ujrainditások számát.
ez egy durva védelem, ezt direkt ajálják a leirásában a vírusok és kémprogramok ellen, hiszen hiába kapsz be valamit, vagy állitodnak el a dolgok, vagy hiába tünnek el az ikonok, stb egy reset, és visszaáll a rendszer a DF-nek hála.
Ezt szokták használni munkahelyekre, meg ien netkávézok stb hogy biztonságba tudják a gépeket amiket használnaka felhasználók.
én csak most hallottam róla, és szerintem nagyon fasza kis cucc, én nagy hasznát veszem majd.
Csak még egy két dolgot jo lenne tudni a működéséről...
de azt jo lenne egy már régebben használó embertől megtudni, ezért gondoltam irok, hátha van aki már régebben használja... -
#28751 A hibernálás az mért nem jó? -
#28750 :D
egy olyan progi, amit nagynehezen sikerült elinditani, lefagyassza a win aktuális állapotát, és bármit csinálsz, ujrainditás után visszaáll eredeti állapotába, már sikerült feltennem meg jelszot beállitani, de hátha tud róla valaki több infot mondani a használatáról.
leirást nem találtam, azt is linkelhetne valaki...
thx. -
#28749 Mi a fene ez a progi, hogy már másodszor kérded? Nézd meg a hivatalos oldalt. -
#28748 hy DeepFreeze progiról valaki???
ahhoz 2 pc kell vagy 1 pc-re is lehet használni? -
#28747 bon, ment a priv -
#28746 Gondolom, mert nem futt állandóan, csak kézi ellenőrzése használható. -
janika1972 #28745 Ezt lehet használni az Avast-al együtt? -
#28744 Nem nem állítottam, hogy nincs a telepítőben, csak, hogy ha ő nem szeretne rá partíciót, akkor ne formázni akaja, hanem csak simán törölni kell a paríciót.
De eltéveszteni se lehet a telepítőbe a formázás és partíciónálási lehetőséget. -
#28743 De egyébként van formázási és törlési lehetőség is a seven telepítőjében. -
#28742 Mert az nem formázás amit te szeretnél, simán partíció törlés. De attól, hogy leformázod a merevlemezt még lehet Windows 7-et telepíteni rá. -
#28741 hali.Lene egy kérdésem.
a hdd-t hogy lehet ugy leformázni ne legyen egy particio se, hogy után lehesen rá rakni win7 valamelyik verziot.Mert ha beteszem a a win7 cd-t nincs olyan hogy merevlemez formázás.
Remélem érthető -
#28740 Hogy lehet beállítani, hogy ha a töltő ikonra kattintok a sarokba az energiasámék közül mindet mutassa? (Kiegyensúlyozott, energiatakarékos, teljesítménycentrikus)
Mindig csak kettőt mutat, és elég zavaró, hogy mindig bekell lépni a vezérlőpultba ha esetleg a harmadik sémát akarom választani -
mukievil #28739 Köszi a segítséget megnézem :) -
#28738 Még nem mértem le, de kb 20-30mp. És ez az RTM, minden frissítéssel. Friss telepítése óta ilyen. Előtte az RC1 sokkal gyorsabban eljutott a bejelentkező képig. -
#28737 A-squared -
mukievil #28736 Tudsz javasolni jofélét ezekközül ?
(bár outpostba van spyware kereső is, bár nemtudom milyen effektiv) -
#28735 Adware, spyware keresést is futtatnék a virusellenőrzés után, hátha valamelyik okozza a problémát. -
mukievil #28734 Nagy valószinűséggel ez lesz, de mivel minden progira szükségem van a gépen, előbb rá szeretnék jönni mi csinálta, mert ugyanigy fogok járni...
Van ötletetek, hogy esetleg mi okozhatja ezt? Ha program, nyilván valami olyasmi ami belenyul a rendszerbe eléggé! -
#28733 A buherálton igen a házi gyártmányt értem. Viszont ha friss telepítésnél nem volt lassú akkor valamilyen progivval vagy progikkal ki lett nyírva a rendszer. Szerintem a legjobb megoldás lenne egy tiszta telepítést csinálni, és az eredeti Home-ot raknám fel. -
mukievil #28732 A frissen telepített nem volt ilyen lassú, laptoprol van, szoval kaptam hozzá eredeti win7home-ot , de asszem én ultimatet tettem rá (a házi gyártmányu alatt ezt érted, vagy valami buheráltat?)
Driverek aránylag biztosan újak, de nem biztos hogy minden a legfrisebb. Van valami program ami segít megmondani, minek hol találok drivert, és hogy van e frisebb, mert egyenként megtalálni nem könnyü... Acer honlapján meg még tavaly oktoberben volt frissités. -
#28731 Mennyi az a sok? hány másodperc? Amúgy egy SSD meghajtó sokat gyorsít. -
#28730 Házi gyártmányú Windows, vagy hivatalos forrásból származó telepítő? Driverek a legújabbak vannak fent? Frissen telepített rendszer is ilyen lassú volt? -
#28729 Sokat tetvészkedik a W7 x86-os oprendszerem a win logónál. Van vmi program, ami meggyorsíthatja a töltést?
Xp korában használtam a BootVis-t, de itt nem tudom működne-e még.