silwar#28596
A legfrissebb Windows 7 javítócsomag bejátszása után újraindítás után csak recovery consolom van. A C-mből E lett , és az E:\Windows könyvtárból próbál indulni a gép, azt látja mint \Device\Harddisk0 . Hibaüzenet annyi, hogy nem képes az Indítási javítást végrehajtani a rendszer.
Rendszer visszaállítással, visszarakta a patch előtti időpontra hibaüzenet nélkül, de szintén nem indul.
Az átlagtól kicsit eltérő konfigom van:
C = RAID1 mirror 2diszk
D = RAID5 4diszk
E = RAID0 stripe external eSATA 2 diszk
F = RAID0 stripe 2 diszk
Tehát a "húzkodjak le róla mindent" típusú javítási javaslatokat inkább hanyagoljuk. Természetesen kipróbáltam eSATA és USB csatlakozások nélkül, de az sem változtatott a jelenségen.
BIOS szinten rendben levőnek látszik, boot sorrend is jónak tűnik. Recovery consolon usr/psswd-vel be tudok lépni.
Kérdés: Hogyan tudnám visszaálljtani a rendszer szétesett logikai diszk sorrendjét, újratelepítés és adatvesztés nélkül?
Bármilyen ötletet megköszönnék. A Telepítőlemezről történő javítást még nem próbáltam, mert nincs rá pár hetem, hogy mindent újrarakjak utána...
OS paraméterek: Windows 7 64bit magyar, 10 diszk, 3 alaplapi + 1 kiegészítő RAID kontroller, 3 DVD író.