spidersoft#27457
A rögzítés valszeg jó lenne, csak meg kéne találni, hogy hol van. Nálam az alap, hogy csak egy pár programot telepítek újra... pl. totalcommander, winamp, thunderbird, firefox, meg még egy halom program tökéletesen működik a windows újratelepítés után anélkül, hogy magukat a programokat újratelepíteném, így nálam az xp reinstall úgy zajlott, hogy kimentettem a fontokat (mert a windows könyvtár törlődött), újratettem az xpt, a régi profilkönyvtárból átmoveoltam mindent az új profilkönyvtárba, és innentől kezdve a programok java része működött (a gyorsindításról vagy az asztali ikonokon beállított hotkeyekkel), ami egykettő meg nem, azt már nem volt nagy kaland újratenni. Ez azért is jó így, mert minden mentett böngésző és emailbeállítás, msn előzmények, meg nagyon sok más dolog is ugyanott folytatódik, ahol az előző windózban félbemaradt...
no valami efféle módszert szeretnék kitalálni hétre is :)
(a váltás oka egyébként a sok 64k-dumpos bsod (effektíve reboot) volt. teszteltem "tiszta", nem másolgatott profilkönyvtárral is, azzal is ugyanez volt, és más harveren is... és nem jöttem rá, hogy melyik progi csinálja)