• willigair
    Sziasztok!
    Érdekes jelenséget vettem észre... már darabokra szedtem a gépem mert folyamatosan véletlenszerűen 1-2 óránként újraindult. Először hardver hibára gondoltam, de most a laptopom is elkezdett valami hasonló dolgot csinálni, ugyanilyen rendszerességgel csak nem indul újra, hanem fekete képernyő és csak a kikapcs gomb egyszeri megnyomására már ki is kapcsol... Aztán mintha misem történt volna ismét megy egy darabig... Egyetlen közös pont van a gépek között... nemrég elkezdett csesztetni a rendszer, hogy aktiváljam vagy backupoljam a fájljaimat. Anno még a microsoft weboldaláról töltöttem a 7200as verziót... Egyik haverom adott egy aktivátort amit mind a 2 gépen lefutattam és a probléma ezek után kezdett előjönni. Találkozott valaki hasonlóval valaha? Egy kaspersky-os teljes rendszer ellenőrzést is futtattam a biztonság kedvéért de semmit sem talált. Kérlek segítsetek, mert már nagyon beparáztam, hogy hardver hiba, de hátha mégsem. Rendszert sem szeretnék rakni ha nem muszáj. Előre is köszönöm...