• Mikiller
    Hi!
    Lehet, hogy olvastad a nyűgömet régebben a recsegéssel kapcsolatban.Nekem akkor recseget, amikor zenét hallgattam, vagy winamp, vagy online video-t néztem és az egér görgővel mentem le-föl egy mappában, vagy egy weboldalon. Egyszer amikor több időm volt rászántam egy napot és legyalultam a rendszert, újraraktam, majd egyesével pakoltam fel a drivereket, és meglepő módon, amikor az Ati drivert raktam fel onnan kezdte a recsegést. Konfigom itt van alul.
    Közben olvasgattom a Creative fórumát és már többen jelezték ott is, hogy az Ati driver után kezdődnek náluk is a recsegések. Neked lehet, hogy nem ez az ATI+Audigy kombó a ludas, hanem vmi más driver akaszt be.
    Ezt csak úgy tudhatod meg, hogy újra felteszel egy tiszta wint, leszeded az összes drivert, amit telepítésor felrak automatikusan és szépen egymás után újrafel, mindegyik után kipróbálva a winamp torrent párost. Kicsit hosszú tortúra:).
    Nekem most lett alaplap+proci+memória csere és ezzel nem recseg végre semmi. Pedig a VGA maradt.