• berlinboy6329
    Na most lett elegem ebből a szarból...elvagyok gépezgetek,aztán eszembejut,h be kellene lépni Xfirebe...Elinditom,várok,nem indul..Aztán elfeketedik minden és a pofámba kapok egy kékhalált..Jóvna mondom baszódj meg,de majd megnzéem mi okozta..Na Windows inditása,gyerünk már...Na végre eltünt,mindjárt jön a felhasználóválasztás..Nem jött..De volt megint kékhalál!!!Ezaaaz,mert a Win 7 naagyon jóóó..Hát kékhalálban verhetetlen....Aztán baszott elindulni még 3x..Aztán driver uninstall,és csodák csodájára megy.NAhát..DXet ujraraktam,drivert ujraraktam,még catalyst nélkül is,mégis egy rakat fos..Akármelyiket rakom fel és inditom ujra a gépet(driver),be se jön meghal..Illetve bejön a felhasználóválasztás,utána hal meg mielőtt ráá tudnék nyomni vmelyikre...TEgnap is kóstolgatott a kcsöög,mikor God of War 2ztem emulátrral,megáll minden elfeketedik,és vmi ati... egy végzetes vmi után állt helyre..Lehet ez is a kmdag volt ,nem emléxek...Most meg driver nélkül vagyok,ami szar..Nem is tudom nativ 1680*1050be tenni a monitort se...Eddig érdekes 1,5 hete van fenn,de csak most jutott eszébe egy ilyen szar fájl miat,amivel eddig kinja nem volt szarakodni...Akármilyen drivert rakok fel,mindben van ez a ganaj atikmdiag.sys,tehát baszhatom...PCI-E hd3870X2...Fingom nincs mi kinja lehet..Ha ti se tudtok semmit,visszanyomom az Xpt-az op rendszer volr(Y). Soha egy ilyen kékhalál,ilyen kis semmi dolgokért.