Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
nálam annyi gond van, hogy nem tudok particionálni a telepítéskor
kiírtam egy dvd-re a win7-et, betölti a telepítõképernyõt, de amikor particionálni akarom akkor azt írja indítsam újra a rendszert a dvd-rõl
viszont amikor újraindul betölti ugyanúgy a régi rendszert azt hali
nem tudja vki mit rontok el?
most is win7 van fent, csak rosszul lett particionálva, és a boot sorrendnél is elsõ a cd rom
köszi elõre is

GOOBY, pls

Na igen, majd ha olyan munkám lesz, ahol kapok annyi fizetést hogy nem okoz gondot megvenni...de ez nem nagyon várható az elkövetkezõ években...azért én sok mindent megveszek eredetiben, sõt, amennyire lehet mindent eredetiben veszek meg, de erre aztán végkép nem futná. Persze lehet mondani, hogy akkor ha nem telik ne használjam ja...igaz, de hát ez van.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bon
Másik crack használata, sõt inkább a megvétele a programnak.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hoppá...értem.

És mit lehet tenni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bon
Úgy látom a google találataiban, hogy nem érvényes termék kulcsot miatt nem települ fel.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Azt hiszem ,talán ez:
Telepítési hiba: A Windows 0xc004f050 hiba miatt nem tudta telepíteni a következõ frissítést: Frissítés Windows 7 rendszerhez (KB974431).

bon
Akku simán lehet hibás, de elõfordulhat, hogy nem a géppel azonos ídõtartamú gari érvényes rá, hanme pl. csak fél év. Ja és vegyes használat ajánlott, folyamatos hálózati használat tönkre teheti (tapasztalatok alapján tönkre is teszi) az akkut. A Windows 7-nek nem lehet köze hozzá. Vissza kell vinni gariba és talán kicserélik.

sziasztok
egy acer laptopra tettem fel a win7-et. megy minden rendben van. eddig hálózatról ment majd akkuról indítottam s kiírja 2 óra van hátra majd fél óra elteltével kikapcsol lemerült elem miatt. felteszem tölteni majd feltölti de azt írja hibás telep és cseréljem ki. egyik haveromnál nem ismeri fel a telepet. még van rá gari így ha az elem lenne hibás akkor még bevihetem gariban, viszont ha a win7 a hibás akkor csak kikell veni és no para. találkoztatok már ilyen problémával? megoldás?
köszi
bon
Valami hibaüzenet, eseménynapló bejegyzés vagy a WindowsUpdate.log-ban valami hiba bejegyzés nincs?

A következõ a gond a Win7-el(32-bites) jelzett, hogy van új frissítést, de nem lehet telepíteni, ha megcsinálom, újra indítom a gépet, kiírja, hogy nem sikerült a valamik konfigurálása...ezért vissza vonja...és újraindul, megint.

Marha unalmas, mert 10 percig tart ez a kínlódás, minden bekapcsoláskor.

Mi lehet a gond, vagy a megoldás?

MerlinW
MeoH
Kiprobaljuk azt is, bar lehet elotte tenyleg erdemes meg felrakni a impulset, mert most az nincs(elotte vista64nel fent volt, nem is vol gond). Thx a valaszokat

fuck mmo's..i.,

gurubefree
"Es igazabol nemtom mitol van."

Mert meg nem jott ki a W7-re ... az Impulse-el erdemes telepiteni . En megvettem meg regebben es Vista 64bit hasznaltam problema nelkul . Probaltam W7-en ( az inpulse szerint nincs kompatibilis stardock progi a W7-hez . ) Ezert csak ugy tudtam telepiteni a kulonallo progikat hogy egyesevel letoltottem es telepitettem . Nem ugyan ezek a gondok voltak ... egyszeruen hasznalhatatlan volt . ( Egyetlen egy progi megy gond nelkul az a Windowblids )

ゾルターン

hen-tes
Nálam csak annyi problémája van, hogy ha letöltök egy torrent file-t, akkor nem tudom kiválasztani, hogy az utorrent-tel nyissa meg auto. külön kell mindig behúzni a letöltött torrenteket. :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

DarkSector
szerintem a rocketdock sokkal jobb...ajánlom használd azt inkább.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MeoH
utorrenttel nincs gond nalam sem 😊
Kerdesem: Hasznalja vki a Objekt dock nevu progit. Az vele a gondom, hogy inditaskor kb 1,5-2percre teljesen megfagy tola az asztal. De ezutan nincs vele problema. Es igazabol nemtom mitol van. Az erdekes az, hogy ugy emlekszem, mikor feltettem, akkor nem volt ilyen, csak par napja kezdte... reinstall nem segitett. Ha esetleg vkinek vmi 5lete, ne tartsa magaban 😊

fuck mmo's..i.,

DarkSector
gyors és megbizható ez nem kliens függõ.
te szerintem arra érted, hogy egy torrent lassan jön, vagy pirosra vált, és nem tölti le
DE!!!
ez nem a kliens miatt van.
kliensek csak kinézetben mássak, a gyorsaság attól függ hányan töltik fel....SEED-erek számától!
Ha 0 akkor nem fog jönni, egyik kliens-el sem!!!
a megbizhatóság, meg fejtsd ki picit jobban, mi ami nem stimmel pl az utorrent-el?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gurubefree
Hat az nem igazan a clienstol fugg hogy gyors vagy lassu . En utorrent-et hasznalom es a savszelessegem maximumjaval toltom le a dolgokat . Amugy mi ez a warezzzzzz itt ???

Matol kaphato .... remelem hamarosan toltheto is <#smile>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

MerlinW
utorrentnél nem nagyon van jobb kliens. Próbálkozhatsz még a Vuze-al (ex Azureus)

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
utorrentet 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

RETROB0Y
De más mert az nm jött be mi az ami mg gyors és mgbizható?

DarkSector
utorrent is megy tudtommal, bár még nem probáltam...

RETROB0Y
µTorrent helyett miyeln torent clienst érdemes win7en ahsználni?

reaper4
komoly 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bon
Vezérlõpult/Energiagazdálkodási lehetõségek\Sémabeállítások szerkesztése\speciális...

daxan
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy a hdd-t ne kapcsolja ki az OP. rendszer, ha nem használom? Ugyanis, 2 HDD-m van, és ha az egyiket nem használom, kikapcsolja. Vista-nál is ez volt, de már idegesít..

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

bon
igen lehet, sõt bizonyos feltetelekkel akár ingyen is frissíthetõ Windows 7-re, részletek a gépet gyártó oldalán.

Olyat hogy külön "upgrade" lehet venni? Mert én áprilisban vettem a gépemet vistával és nem akarom megvenni a 7-et csak frissítenék

Solten
Par lama ott volt 😊

Saor Alba

bon
Akit érdekel itt nézheti a Windows 7 nyitó eseményét: link

Sziasztok! Felraktam a win7-et és szépen mûxik eddig semmi gond nincs vele. Egy dolog zavar. Ha alvó állapotba rakom a gépet, akkor az hamar bele is megy, de vissza mintha újra bootolna. Bejön a bios kép is csak kiirja hogy a windows folytatása és tovább töltöget mintha újra inditanám😊
Van erre valami megoldás hogy alvásból egybõl simán visszajöjjön. A hibernált alvás engedélyezve van és a biosban az S3 van beállitva.
bon
Egyszerûbb a jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként elepíteni a drivert.

MerlinW
Ha valamilyen driver nem akar felkúszni a rendszerre aktiválhatjátok a rejtett admint a következõ paranccsal. Ezután switch user és adminként bármilyen driver felkúszik.

net user administrator /active:yes

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
futtasd a telepítõt rendszergazdakor

http://goo.gl/gd6Zi5

naaa
valódi windows valódi élmény 😊))

bocsi 😄D

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

Hello

Olyan problémám lenne hogy a frissitéseket nem igazán akarja felrakni a gép, indításkor elindula telepítés fel megy szépen 100%ra majd a következõ üzenetet kapom : Failure Configuring Windows Updates, Reverting Changes...

remélem valaki tud segíteni hogy mi lehet a probléma
elõre is thx

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

naaa
Sziaasztok
problémám van az explorerrel és az msn nel is
ha bezárok egy explorer ablakot ...jön az üzenet, h az IE mûködése leállt stb. .... msn re meg alig engedbe, csak többszöri javítással
tapasztaltázok?

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

DarkSector
jah thx
de ez valami program lehet, nekem meg csak alap van, vagyis én feltettem win7 oem 64-bitet, és ennyi...ezután csak olyanokat telepitek, hogy böngészõ, xfire, skype...😄

a többit mind a win7 megoldotta.
bár videókárytához azé szoktam saját magam letölteni.

Érdekes, hogy most ennél a változatnál, már a telepitõképernyõn!!! feltette a vga-t, és átkapcsolt max felbontásra!!!

Eddig az ingyen letölthetõ verzionál ien nem volt.😄

Balumann
Ha Realtek HD audioról van szó, arra vannak rákötve az elsõk, akkor valószínûleg az a gond annál, hogy a driverében be van állítva az elõlapi aljzat érzékelése. Csakhogy abban nincsen érzékelés (legalábbis az iskolában ahol ilyen hangkártya van, nálam be sincs kötve), úgy lehet engedélyezni, hogy kiveszed az érzékelését.
KÉP

(egy ilyen beállítási lehetõség a hátsókra is nagyon jól jönne... bár én már megoldottam, de eleinte még az állandóan bedugva lévõ kábelekre is kiírta, hogy kihúztam, és meg kellett mozgatnom...

MerlinW
Én is azt, de azt mondja, supported device not detected. Lehet lepucolom és megpróbálom újratelepíteni a driver-t.

[merlinw.org]

DarkSector
THX.
NEKED ÉN MINDENKI MÁSNAK IS A GOOGLE ILLETVE HANGKARI TIPPEKET.

Közbe rájöttem a retkes kurvaannyát.
Uninstalláltam az audio driver-t, amit feltett nekem a win7!!!
Majd restart!
Majd bios-ban AC97-re állítottam, és igy mikor elinditottam a gépet, már ismét mikor felrakta a driver-t, ugye már ugy tette, illetve állította be hogy AC97-beállításra!!!
😄

Mindig mikor ez sikerül elfelejtem mire legközelebb ujratelepitenem kell...😄

mert probáltam ugy elinditani gépet, hogy elõtte letöröltem driver-t és Disabledre raktam, meg ugy hogy Enabled és HD Audio, csak pont ezt nem probáltam bakker...
vagy ha igen, akkor elõtte uninstallálnom kellett volna...😄
már a tököm kivolt, hogy megint ezzel kell baszakodnom.

Megjegyzés:
Igy a win7-el sokkal szebben-hangosabban szól a hang az alaplapi hangkártyámról, mint xp-n.
és nekem fontos! a játékok, illetve hangok felvételekor, nem kell baszakodnom, mert xp-n van a felvételnél, a STEREO KEVERÕ.
Ezt kipipálva nem vesz fel a fraps monnyuk.
de ha kiszedem a pipát, és felveszek, akkor meg vizhangzik ha beszélek valakivel.
NAH!
win7 ezért komálom, igy alapon fel tudok venni hangot, de nem vizhangzok tõle, vagyis ez automatán mindent ugy állít be, ahhogy az az igényeimnek megfelel...😄

Mégegyszer köszönöm a válaszokat MINDENKINEK...
Remélem nem lesz több gondom...😄

Looserke
ugyanazt én is
console launcher pedig: Creative Console Launcher 2.61.09

MerlinW
Sosem használtam, sosem hiányzott😊

Nekem control panel nem indul (mondjuk a win-es sound settings helyettesíti nagyrészt). Melyik drivert használod? Én a legfrissebb 2.18.0013-ast.

[merlinw.org]

Looserke
alchemyt fel kell tenni alá szerinted?

nekem is ilyen karim van win7 64bit-hez, és eddig a drivert és a control panelt raktam csak fel...

MerlinW
Most vettem egy X-fi ExtremeGamer-t csodás hangja van, ajánlós. Mondjuk Creative még hadilábon áll W7-el, a kiegészítõ alkalmazások nem mind futnak, de a driver jó.
Játékok alatt pedig nagyon komoly dolgokat mûvel a kártya.

[merlinw.org]

DarkSector
jah meglett közben...😄
csak eddig googleba beirtam, és legelsõ linkrõl leszedtem, és az jo volt 32-bitre.
ugylátszik ide ez kell...😄
most már csak a hang lessz vissza
😄

MerlinW
Éppen akartam írni, hogy a 3-ast próbáld. mondjuk a hivatalos oldalról is azt lehet csak letölteni😊

[merlinw.org]

DarkSector
Nah végre megvan!!!!
😄
a google megoldva:

ez a google megy Win7 64-bit-en:
Google Chrome 3.0

MerlinW
izé, nálam kifogástalanul mûködik Chrome 64bit alatt.

[merlinw.org]