Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiírtam egy dvd-re a win7-et, betölti a telepítõképernyõt, de amikor particionálni akarom akkor azt írja indítsam újra a rendszert a dvd-rõl
viszont amikor újraindul betölti ugyanúgy a régi rendszert azt hali
nem tudja vki mit rontok el?
most is win7 van fent, csak rosszul lett particionálva, és a boot sorrendnél is elsõ a cd rom
köszi elõre is
GOOBY, pls
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
És mit lehet tenni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Telepítési hiba: A Windows 0xc004f050 hiba miatt nem tudta telepíteni a következõ frissítést: Frissítés Windows 7 rendszerhez (KB974431).
egy acer laptopra tettem fel a win7-et. megy minden rendben van. eddig hálózatról ment majd akkuról indítottam s kiírja 2 óra van hátra majd fél óra elteltével kikapcsol lemerült elem miatt. felteszem tölteni majd feltölti de azt írja hibás telep és cseréljem ki. egyik haveromnál nem ismeri fel a telepet. még van rá gari így ha az elem lenne hibás akkor még bevihetem gariban, viszont ha a win7 a hibás akkor csak kikell veni és no para. találkoztatok már ilyen problémával? megoldás?
köszi
Marha unalmas, mert 10 percig tart ez a kínlódás, minden bekapcsoláskor.
Mi lehet a gond, vagy a megoldás?
[merlinw.org]
fuck mmo's..i.,
Mert meg nem jott ki a W7-re ... az Impulse-el erdemes telepiteni . En megvettem meg regebben es Vista 64bit hasznaltam problema nelkul . Probaltam W7-en ( az inpulse szerint nincs kompatibilis stardock progi a W7-hez . ) Ezert csak ugy tudtam telepiteni a kulonallo progikat hogy egyesevel letoltottem es telepitettem . Nem ugyan ezek a gondok voltak ... egyszeruen hasznalhatatlan volt . ( Egyetlen egy progi megy gond nelkul az a Windowblids )
ゾルターン
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kerdesem: Hasznalja vki a Objekt dock nevu progit. Az vele a gondom, hogy inditaskor kb 1,5-2percre teljesen megfagy tola az asztal. De ezutan nincs vele problema. Es igazabol nemtom mitol van. Az erdekes az, hogy ugy emlekszem, mikor feltettem, akkor nem volt ilyen, csak par napja kezdte... reinstall nem segitett. Ha esetleg vkinek vmi 5lete, ne tartsa magaban 😊
fuck mmo's..i.,
te szerintem arra érted, hogy egy torrent lassan jön, vagy pirosra vált, és nem tölti le
DE!!!
ez nem a kliens miatt van.
kliensek csak kinézetben mássak, a gyorsaság attól függ hányan töltik fel....SEED-erek számától!
Ha 0 akkor nem fog jönni, egyik kliens-el sem!!!
a megbizhatóság, meg fejtsd ki picit jobban, mi ami nem stimmel pl az utorrent-el?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Matol kaphato .... remelem hamarosan toltheto is <#smile>#smile>
ゾルターン
[merlinw.org]
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Van erre valami megoldás hogy alvásból egybõl simán visszajöjjön. A hibernált alvás engedélyezve van és a biosban az S3 van beállitva.
net user administrator /active:yes
[merlinw.org]
bocsi 😄D
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Olyan problémám lenne hogy a frissitéseket nem igazán akarja felrakni a gép, indításkor elindula telepítés fel megy szépen 100%ra majd a következõ üzenetet kapom : Failure Configuring Windows Updates, Reverting Changes...
remélem valaki tud segíteni hogy mi lehet a probléma
elõre is thx
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
problémám van az explorerrel és az msn nel is
ha bezárok egy explorer ablakot ...jön az üzenet, h az IE mûködése leállt stb. .... msn re meg alig engedbe, csak többszöri javítással
tapasztaltázok?
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
de ez valami program lehet, nekem meg csak alap van, vagyis én feltettem win7 oem 64-bitet, és ennyi...ezután csak olyanokat telepitek, hogy böngészõ, xfire, skype...😄
a többit mind a win7 megoldotta.
bár videókárytához azé szoktam saját magam letölteni.
Érdekes, hogy most ennél a változatnál, már a telepitõképernyõn!!! feltette a vga-t, és átkapcsolt max felbontásra!!!
Eddig az ingyen letölthetõ verzionál ien nem volt.😄
KÉP
(egy ilyen beállítási lehetõség a hátsókra is nagyon jól jönne... bár én már megoldottam, de eleinte még az állandóan bedugva lévõ kábelekre is kiírta, hogy kihúztam, és meg kellett mozgatnom...
[merlinw.org]
NEKED ÉN MINDENKI MÁSNAK IS A GOOGLE ILLETVE HANGKARI TIPPEKET.
Közbe rájöttem a retkes kurvaannyát.
Uninstalláltam az audio driver-t, amit feltett nekem a win7!!!
Majd restart!
Majd bios-ban AC97-re állítottam, és igy mikor elinditottam a gépet, már ismét mikor felrakta a driver-t, ugye már ugy tette, illetve állította be hogy AC97-beállításra!!!
😄
Mindig mikor ez sikerül elfelejtem mire legközelebb ujratelepitenem kell...😄
mert probáltam ugy elinditani gépet, hogy elõtte letöröltem driver-t és Disabledre raktam, meg ugy hogy Enabled és HD Audio, csak pont ezt nem probáltam bakker...
vagy ha igen, akkor elõtte uninstallálnom kellett volna...😄
már a tököm kivolt, hogy megint ezzel kell baszakodnom.
Megjegyzés:
Igy a win7-el sokkal szebben-hangosabban szól a hang az alaplapi hangkártyámról, mint xp-n.
és nekem fontos! a játékok, illetve hangok felvételekor, nem kell baszakodnom, mert xp-n van a felvételnél, a STEREO KEVERÕ.
Ezt kipipálva nem vesz fel a fraps monnyuk.
de ha kiszedem a pipát, és felveszek, akkor meg vizhangzik ha beszélek valakivel.
NAH!
win7 ezért komálom, igy alapon fel tudok venni hangot, de nem vizhangzok tõle, vagyis ez automatán mindent ugy állít be, ahhogy az az igényeimnek megfelel...😄
Mégegyszer köszönöm a válaszokat MINDENKINEK...
Remélem nem lesz több gondom...😄
Nekem control panel nem indul (mondjuk a win-es sound settings helyettesíti nagyrészt). Melyik drivert használod? Én a legfrissebb 2.18.0013-ast.
[merlinw.org]
nekem is ilyen karim van win7 64bit-hez, és eddig a drivert és a control panelt raktam csak fel...
Játékok alatt pedig nagyon komoly dolgokat mûvel a kártya.
[merlinw.org]
csak eddig googleba beirtam, és legelsõ linkrõl leszedtem, és az jo volt 32-bitre.
ugylátszik ide ez kell...😄
most már csak a hang lessz vissza
😄
[merlinw.org]