Szokott valaki még rajtam kívül olyat tapasztalni, hogy Win töltés közben (nem mindig, de elég gyakran) a "Starting Windows" felirat fölött miután megjelenik teljesen a Win logo, nem megy tovább a folyamat, hanem megfagy a rendszer? Ritkább esetekben meg sem jelenik a logo, olyan pedig eddig csak egyszer volt, hogy miután betöltődött a Windows, azután fagyott meg a rendszer.
Ilyenkor reset-elés után mindig kijön boot-nál egy képernyő, két választási lehetőséggel, miszerint vagy megkísérlem a Windows javítását, vagy pedig "Start Windows normally".
Utóbbit szoktam ilyenkor mindig választani (javítástól félek picit), de eddig még mindig elindult másodjára gond nélkül a rendszer és innentől semmi további fagyást sem produkál.
Nem tudom, hogy van-e összefüggés azzal, hogy nálam az Alvó állapot utáni ébresztés után pár másodperccel lefagy szintén a rendszer.
Ja meg egy kis apróság: lassan aktiválni kéne a rendszert, de egyelőre még csak crack-hez nyúlhatok.
Windows 7 Loader v1.7.7-el vannak-e rossz tapasztalatok? Vagy ha van megbízhatóbb program, akkor érdekelne. :)