Szóval, felraktam ezt a csilivili akármit. Meg kell hagyni, jó kis rendszer, nem kell alaplapi driver, hangdriver meg egyéb dolgok amik az XP-nél szükségesek. DE! Van benne egy rakás olyan apróság, amiért biztos hogy nem fogom használni rendesen egy darabig. Nem fikázásképp mondom. Ha valaki tudna segíteni akkor még hálás is leszek.
[1] Istennek se megy a HP deskjet 3420 nyomtatóm. Leszedtem a Windows Update-ről a CAB filet amibe benne van a 3600 series driver, de kidob az installáció 0x00000002 hibával, amiről fingom sincs mi. Szóval akkor kicsit öregebb nyomda = no support? Meg egyáltalán, miért ne tudja automatikusan letölteni a drivert? Kidob 5 nyomtatót azt kész...
[2] Miért jó az a Microsoftos fiúknak, hogy a NumLock LED a gép kapcsolása után is égjen? Ne jöjjön senki azzal, hogy "Mit zavar az téged?!" Zavar és kész. Ráadásul még registry hekkeléssel sem lehet kikpacsolni.
[3] Van ez a szuper hiba, hogyha a DVD író SATA-s akkor a HDD LED minden másodpercben villan egyet. Na most XP-ben erre van egy fasza program, ami kikapcsolja az autorunt, és szent a béke. 7 alatt ez se műxik.
[4] És a végére: XP-ben van egy olyan funkció, hogyha egy mappáról készült parancsikont ráhúzunk az asztal oldalára akkor ilyen fazsza gyorsindító lesz belőle. Na a 7-esben ezt is kigyomlálták, vagy csak nem tudok róla. De miért jó az ha valahova csak plusz két kattintással jutok el???
Tudom hogy ezek a dolgok már Vistában is benne voltak, de mivel azt nem használtam, nem érdekelt, meg azt gondoltam majd javítanak rajta. Lóf@szt. Nembaj, van helyette DX11, meg fostalicska Start menü, meg...