• Balumann
    De a 9.3 -as drivert még beveszi, ha úgy csinálod ahogy leírtam korábban. Eszközkezelőben az Ati x1650 pro -t eltávolítod (teljesen), elindítod a telepítőjét ameddig a C:\ATI mappába kicsomagolja a driver fájlokat, utána eszközkezelőben fennt hardver változások keresése, majd amikor észleli, egyből jobbklikk, illesztőprogram frissítése, és kikeresed a C:\ATI mappát.
    De amúgy sajna nem vagy egyedül a kékhalállal, nekem is van ismerősöm, akinek ugyan ez a problémája (újabb Ati kártyával is, ők újabb drivert is fel tudtak tenni), és nem tudták megoldani a kékhalált.

Egyébként mostmár nálam is van 2-3 játék aminél így kilövi a monitort, és csak restart segít, illetve 1 játék, aminél a töltés fagy le állandóan (avval a problémával sem vagyok egyedül, coopban játszunk és hol nekem, hol neki fagy le, Ghost Recon AW 1 egyébként, a monitorkikapcsolós az a Trine, Trial bikes, és a Prototype). Mindenesetre nincs katasztrófa, mert XP-re 1 perc átmennem, és ott mennek rendesen (bár sajnos lassabban, pedig semmi nincs telepítve xp-n szinte és friss), de azért csak jobb lenne.

Én egyébként javaslom mindenkinek, aki így most telepíti, hogy XP legyen fennt mellette, én 2x is meg tudtam menteni a rendszeremet a haláltól (ok nélkül elromlott és nem is töltött be, csökkentettben sem) úgy, hogy átneveztem a Windows mappát, repairolta magát, visszaneveztem, megint repair, és megjavult (átnevezés nélkül nem javítja meg magát sajna). Esetleg ez az utóbb megoldás mehetne szerintem FAQ-ba is, mert ismerőseim között nem én oldottam meg egyedül így rendszerhibát.