• stevenson1988
    külön netbook-ra szerintem nincs, de én az MSI Wind-omra felraktam a win7-et (ultimate) és bőven jól fut rajta (és a konfigurációja szerintem egy az egyben megegyezik az Acer One-al)
    annyi, hogy fölös animációkat meg az ablakok áttetszőségét kikapcsoltam (nem, nem kompletten az aero-t), meg a superfetch-et is kinyomtam (a szolgáltatások között Előtöltés néven bukkan fel), no meg mindent amit úgyse használnék, pl fax, nyomtató, scanner, stb támogatást
    tehát meglehet elég jól karcsúsítani és így akár 4-500MB-ra le lehet szorítani a memória igényt a kezdeti 800-ról, ami bár még mindig soknak tűnik, de kb olyan a használhatósága így is mint az xp-nek, no meg úgyse photoshopra meg über brutál grafikájú játékokra használod te sem a netbook-odat :)
    a boot viszont sokáig tart, de azt meg megkerültem a hibernálási lehetősággel (ami ugye ellentétben a készenléttel / alvó móddal, hibernált állapotban nem igényel tápellátást a gép, ugyanis a memória tartalmát a vinyóra menti a win majd kikapcsol, bekapcsolásnál pedig visszatölt mindent a ram-ba)