A mai napig nem találtam olyan lejátszót, ami úgy kezelné a feliratokat, mint a ViPlay 2.09-es progi.
Legtöbb esetben Én feliratos filmeket nézek. A ViPlay-ben beállítom, hogy pl. legyen a felirat mérete 54-es és azt, hogy Automatikusan méretezze.
Ha hosszú dialógus van, akkor átméretezi a feliratot, ha nem, akkor 54-es fontokat használ, amit messziről is látok :)
Se a KMPlayer, se WMPC-al ezt nem sikerült megcsinálnom :(
KMPlayer-be betesz a pipát, hogy méretezze át, de semmit nem csinál. WMPC-ban nem is leltem ilyet. Néztem még a Zoom Player-t, a GOM Player-t, ill. kiegészítőként a Direct Vob Sub plugin-t (ha jól emléxem a nevére).
De Nekem normálisan hosszú dialógusoknál az auto átméretezés nem működik. Beállítom, hogy legyen a font 30-as és akkor is 30-as a font, ha a dialógus betakarja az egész képernyőt :(
De nem lelek megoldást a problémámra :(((
A ViPlay 2.09-l egy probléma van, hogy film lejátszáskor letiltja a Vista Aero-t (lehet, ezért tűnik el a pipám az ablak tartalmának megjelenítése mozgatás közben check box-ból?! - na mind1 -....)
Ilyen lejátszót tudtok-e ajánlani, ami hosszú dialúgosok esetén normálisan méretezi át a fontokat?!?!
Ja, és a BSPlayer-el sem sikerült ezt megoldanom.
Elnézést az OFF-ért, de elég sok volt most a video player-es HSZ ;)