• High end PC #1529
    Hát halljátok, kezdek azok a véleményen lenni, hogy ez tényleg érezhetően beta verzió, és nagyon összeszedetlen.
    Tegnap feltelepítettem a Vista-s Creative Audigy 2 hangkari driverem, kékhalállal kifagyott, és még safe módban sem indult többet. Jó, ma megelégeltem, format C:, majd reinstall, ma a Vistas nVidia GTX280 videókari driverét tettem fel, és most attól fagyogatott ki kékhalállal, amint leszedem a drivert, megy, de aztán magától telepíti az update, és kifagy max pár percen belül, most valahogy uninstalláltam úgy, hogy ne tegye újra az update azt a 60 MB-os drivert.
    Aztán a Logitech diNovo Edge billentyűzetet sem hagynám szó nélkül, mikor drivert teszek hozzá, minden bootolásnál össze kell ismerkedtetnem a Windows 7-el, máskülönben nincs billentyűzet...
    Játékokról ne is beszéljünk, kedvencemmel kezdtem, az Orbiter-el, úgy szaggatott, mint az istenfasza, pedig XP Pro SP3 alatt is megy mint a rakéta.
    Pedig tegnap még jó véleménnyel voltam a betaról, de ez még nagyon kiforratlan gyerekek...