Madmano#14740
Hát szóval.A helyzet az,hogy egyenlőre hanyagolom a Win7-et,azt hiszem.Fönn volt,van a másik vinyón,de van még pár olyan kompatibilitási gondja,amivel nem akarok germózni.Majd ha megoldják.Az első a hangkártya-gond:alaplapi Realtek HD audió kari van a masinában és az Istennek sem tudom megszólaltatni a mélysugárzót.A kontroll panelen a tesztnél szól,de ennyi.Nem azért vettem 5.1-es szettet,hogy holmi halk egércincogást hallgassak.Azért nem fogok venni egy külön hangkarit,hogy a Win7 méltóztasson szólni úgy,mint az XP....Ráadásul,gondolom,akármilyen ősrégi hangkari nem is jó neki.(Egy Audigy LS-em van elfekvőben.)A másik a PunkBuster-problem.A BF Heroes van fenn és k*va zavaró,hogy max egy pályát végignyomok és kivág.Jobb esetben.Mert van,hogy meccs közben is fenyegetőzik,hogy magas a pingem,kidobnak.Ilyen XP alatt sosem volt.Nos,ez a két probléma olyan,hogy majd ha ezek megszűnnek,felrakom a Win7-et.Félreértés ne essék:ezek nem a Win7 hibái.Legalábbis nem csak a Win7-é.Hanem a Realtek,meg a PunkBustert gyártó cégé is legalább annyira.Ez egy új op.rendszer.Később kiforrnak majd a driverek,meg a PB is.De most ezeket zavarónak találom.Ez az én véleményem.