46641
-
#14775 http://kep.ivpicture.hu/171635.jpg :) -
viral #14774 ez a vegleges verzio sztem kar ezen rugoznod az meg hogy a build szam mi lesz senki nem tudja:-) most is elerhetoek olyan frissitesek amik majd megnovelik a build szamot de meg update-n nincsennek kint szal ezen szinten kar filozni ,ami teny az az hogy 16385 lett rtm es szorgosan nyomkodjak is a lemezeket belole:-) -
#14773 Ne sirj kicsi rigo, inkabb iratkozz ki az ovibol. :D -
Apocalipto #14772 Te meg már most pofára estél hogy hülyeségeket beszélsz. -
#14771 Akkor ugye fogadsz arra, hogy a build 7600.16385 lesz a vegleges kiadasu termek, ami a vasarlokhoz kerul ?
Mert majd akkor jol pofara fogsz esni. -
#14770 RTM= release to manufacturing, tehát gyártásra bocsájtott változat -
#14769 Fogd már fel hogy megjelent techneten és MSDNen, végleges termék. Ugyanezt kapod a dobozban... -
#14768 Valami ötlet? -
#14767 Latom itt sokan nincsenek tisztaban az RTM jelentesevel.
A kesz termek buildszama sohasem egyezik az RTM verziojaval.
Az RTM a hardvergyartok probaverzioja, hogy pre-installalhassak a hardverjeikre es tesztelhessek a beallitasokat es a drivereket rendesen megirhassak valamint a problemakat kiszurhessek. A GA jelzessel ellatott verzio megy a gyartasra. -
#14766 Sikerült megoldani, csak a saját idiótaságom miatt nem jött össze eddig. -
Madmano #14765 Ha ezt vesszük,akkor pl. az XP,a Vista még most sem"kész termék".Mindenhez tolják a javításokat megjelenés után.Csak engem az említett két hiba bosszant.Ha pl.nem használnék PB-os játékot,nagyon nem érdekelne,megy-e a Win7-en.Ahogy írtam,ez nem csak a Win7 hibája.Meg ehhez idő kell.Nem anyáztam én senkit.Csak leírtam a véleményem.Ennyi. -
#14764 Mint ahogy a tobbi RTM verzio sem volt kesz vegtermek. Legalabb ne beszelnel marhasagokat. Csak az RTM kiadasa utan kiadtak rengeteg hibajavitast. -
#14763 jaj ... tényleg! -
#14762 igen müködik vele gyere win livemess odaadom ami kell hozzá -
#14761 több fajtát is megnéztem már ezzel az 1 el indul be vagy is nem dob ki cd errort de ezzel meg APPCRASH ezik. -
#14760 Üdv! A problémám az lenne, hogy win7-et használok, de szükségem lenne XP-re is. Amikor legelőször raktam win7-et xp-ből csináltam, és tökéletes volt minden. Aztán jött egy formázás, és csak win7-et raktam. Utánna pakoltam egy xp-t is rá, de az faszán szétbaszta a bootmenüt, eltünt belőle a win7. Win7 dvd-vel megjavítottam, de most az xp nincs ott:D Most mondom, hogy zsír hülye vok ehez a témához, szal szájbarágósan kérem a dolgokat, ha lehet. Szal hogy tom megcsinálni, hogy mind2 oprendszer szerepeljen, mint választási lehetőség bootoláskor? Szedtem vmi boot manager progit, de nemsokmindenre jutottam vele :F Most mondom, hogy a tegyek új win7-et, mint megoldás nem szerepel. Szükségem van erre a win7-re, nincs az az isten hogy újrarakjam. :D Előre is köszönöm a segítséget -
#14759 Véletlenül nem rossz a törés? (már ha nem eredeti a játék) -
#14758 De az a poén hogy az alpjáték a régebbi és az patch nélkül is megy .... -
#14757 1.1 a legfrissebb és az is fent van rajta. -
#14756 Patch nincs a játékhoz? -
#14755 Az APPCRASH hibaüzikre van valami megoldás? Köcsög Sw empire at war kieg nem akar indulni pedig az alap game megy..Már compatibilitásal játszottam de semmi? -
#14754 Nem megy játék, nincs direct3d támogatás benne. -
#14753 xp mode-al egyébként menne egy ilyen játék? vagy ez inkább progikhoz lett kitalálva? :) -
Apocalipto #14752 Nem kompatibilis Windows 7-el még -
#14751 Valaki tudna segiteni
Lineage II sehogy sem megy
bármit csinálok mindi GameGuanrd 610 error
Valaki tudna segiteni? -
Apocalipto #14750 -
#14749 -
#14748 Ne kritizáld: te meg nem tudsz helyesen írni...
-
#14747 Te asztán képben vagy ... -
#14746 Hát ennyi infót találtam róla:
Changes:
Lots of UI tweaks
New blacklist proof key
More logos
Cleaner code
Faster speed
All bugs from 1.4 fixed -
#14745 Teljesen kész termék, RTM fázisban van, technet/msdn/msdnaa-n már hivatalosan meg is jelent. -
#14744 Pedig ugyanazt az Internet-et használjuk. :)
De látom van már 1.5-ös is. No, átnézek Torko-hoz is, hátha vki már tud erről vmit. (miben más az 1.5-ös) -
#14743 Teljesen kész termék, már gyártás alatt van. -
#14742 Szerintem meg felesleges barkit is szidni mivel meg nem teljesen kesz termekrol beszelunk, tehat lehetnek benne hibak garmadaval.
A szovftver es hardvergyartokat is megertem, mert miert is kellene kiadniuk hibatlan drivert egy olyan termekre, ami meg megsem jelent.
Valoszinuleg dolgoznak ok gozerovel, hiszen meg van ket honapjuk a vegleges Win 7 kiadasig.
-
#14741 Hogy végtelen ideig lehessen használni!
-
Madmano #14740 Hát szóval.A helyzet az,hogy egyenlőre hanyagolom a Win7-et,azt hiszem.Fönn volt,van a másik vinyón,de van még pár olyan kompatibilitási gondja,amivel nem akarok germózni.Majd ha megoldják.Az első a hangkártya-gond:alaplapi Realtek HD audió kari van a masinában és az Istennek sem tudom megszólaltatni a mélysugárzót.A kontroll panelen a tesztnél szól,de ennyi.Nem azért vettem 5.1-es szettet,hogy holmi halk egércincogást hallgassak.Azért nem fogok venni egy külön hangkarit,hogy a Win7 méltóztasson szólni úgy,mint az XP....Ráadásul,gondolom,akármilyen ősrégi hangkari nem is jó neki.(Egy Audigy LS-em van elfekvőben.)A másik a PunkBuster-problem.A BF Heroes van fenn és k*va zavaró,hogy max egy pályát végignyomok és kivág.Jobb esetben.Mert van,hogy meccs közben is fenyegetőzik,hogy magas a pingem,kidobnak.Ilyen XP alatt sosem volt.Nos,ez a két probléma olyan,hogy majd ha ezek megszűnnek,felrakom a Win7-et.Félreértés ne essék:ezek nem a Win7 hibái.Legalábbis nem csak a Win7-é.Hanem a Realtek,meg a PunkBustert gyártó cégé is legalább annyira.Ez egy új op.rendszer.Később kiforrnak majd a driverek,meg a PB is.De most ezeket zavarónak találom.Ez az én véleményem. -
#14739 Ja tehát ez kell ahhoz,hogy 120 napig lehesen használni:) -
#14738 ahaértem -
#14737 Érvényes kulcs nélkül nem fogod aktiválni. A 3x30-napos módszerrel az aktiválás idejét lehet kitolni. -
#14736 Gondoltam de inkább megkérdeztem.e inkább aktiválkom 3-szor októberig:D