46641
  • Riccardo G
    http://kep.ivpicture.hu/171635.jpg :)
  • viral
    ez a vegleges verzio sztem kar ezen rugoznod az meg hogy a build szam mi lesz senki nem tudja:-) most is elerhetoek olyan frissitesek amik majd megnovelik a build szamot de meg update-n nincsennek kint szal ezen szinten kar filozni ,ami teny az az hogy 16385 lett rtm es szorgosan nyomkodjak is a lemezeket belole:-)
  • [Jakuza]
    Ne sirj kicsi rigo, inkabb iratkozz ki az ovibol. :D
  • Apocalipto
    Te meg már most pofára estél hogy hülyeségeket beszélsz.
  • [Jakuza]
    Akkor ugye fogadsz arra, hogy a build 7600.16385 lesz a vegleges kiadasu termek, ami a vasarlokhoz kerul ?
    Mert majd akkor jol pofara fogsz esni.
  • bon
    RTM= release to manufacturing, tehát gyártásra bocsájtott változat
  • [HUN]FaTaL
    Fogd már fel hogy megjelent techneten és MSDNen, végleges termék. Ugyanezt kapod a dobozban...
  • XenHai
    Valami ötlet?
  • [Jakuza]
    Latom itt sokan nincsenek tisztaban az RTM jelentesevel.
    A kesz termek buildszama sohasem egyezik az RTM verziojaval.
    Az RTM a hardvergyartok probaverzioja, hogy pre-installalhassak a hardverjeikre es tesztelhessek a beallitasokat es a drivereket rendesen megirhassak valamint a problemakat kiszurhessek. A GA jelzessel ellatott verzio megy a gyartasra.
  • Nightwish006
    Sikerült megoldani, csak a saját idiótaságom miatt nem jött össze eddig.
  • Madmano
    Ha ezt vesszük,akkor pl. az XP,a Vista még most sem"kész termék".Mindenhez tolják a javításokat megjelenés után.Csak engem az említett két hiba bosszant.Ha pl.nem használnék PB-os játékot,nagyon nem érdekelne,megy-e a Win7-en.Ahogy írtam,ez nem csak a Win7 hibája.Meg ehhez idő kell.Nem anyáztam én senkit.Csak leírtam a véleményem.Ennyi.
  • [Jakuza]
    Mint ahogy a tobbi RTM verzio sem volt kesz vegtermek. Legalabb ne beszelnel marhasagokat. Csak az RTM kiadasa utan kiadtak rengeteg hibajavitast.
  • Mr Manson
    jaj ... tényleg!
  • mano1b
    igen müködik vele gyere win livemess odaadom ami kell hozzá
  • XenHai
    több fajtát is megnéztem már ezzel az 1 el indul be vagy is nem dob ki cd errort de ezzel meg APPCRASH ezik.
  • Nightwish006
    Üdv! A problémám az lenne, hogy win7-et használok, de szükségem lenne XP-re is. Amikor legelőször raktam win7-et xp-ből csináltam, és tökéletes volt minden. Aztán jött egy formázás, és csak win7-et raktam. Utánna pakoltam egy xp-t is rá, de az faszán szétbaszta a bootmenüt, eltünt belőle a win7. Win7 dvd-vel megjavítottam, de most az xp nincs ott:D Most mondom, hogy zsír hülye vok ehez a témához, szal szájbarágósan kérem a dolgokat, ha lehet. Szal hogy tom megcsinálni, hogy mind2 oprendszer szerepeljen, mint választási lehetőség bootoláskor? Szedtem vmi boot manager progit, de nemsokmindenre jutottam vele :F Most mondom, hogy a tegyek új win7-et, mint megoldás nem szerepel. Szükségem van erre a win7-re, nincs az az isten hogy újrarakjam. :D Előre is köszönöm a segítséget
  • bon
    Véletlenül nem rossz a törés? (már ha nem eredeti a játék)
  • XenHai
    De az a poén hogy az alpjáték a régebbi és az patch nélkül is megy ....
  • XenHai
    1.1 a legfrissebb és az is fent van rajta.
  • bon
    Patch nincs a játékhoz?
  • XenHai
    Az APPCRASH hibaüzikre van valami megoldás? Köcsög Sw empire at war kieg nem akar indulni pedig az alap game megy..Már compatibilitásal játszottam de semmi?
  • bon
    Nem megy játék, nincs direct3d támogatás benne.
  • 5c0rp330n
    xp mode-al egyébként menne egy ilyen játék? vagy ez inkább progikhoz lett kitalálva? :)
  • Apocalipto
    Nem kompatibilis Windows 7-el még
  • RETROB0Y
    Valaki tudna segiteni

Lineage II sehogy sem megy

bármit csinálok mindi GameGuanrd 610 error

Valaki tudna segiteni?
  • Apocalipto
  • V43 1105
  • IMYke2.0.0.0
    Ne kritizáld: te meg nem tudsz helyesen írni...
  • Mr Manson
    Te asztán képben vagy ...
  • KranaZoli #14746
    Hát ennyi infót találtam róla:

Changes:
    Lots of UI tweaks
    New blacklist proof key
    More logos
    Cleaner code
    Faster speed
    All bugs from 1.4 fixed
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen kész termék, RTM fázisban van, technet/msdn/msdnaa-n már hivatalosan meg is jelent.
  • KranaZoli #14744
    Pedig ugyanazt az Internet-et használjuk. :)

De látom van már 1.5-ös is. No, átnézek Torko-hoz is, hátha vki már tud erről vmit. (miben más az 1.5-ös)
  • bon
    Teljesen kész termék, már gyártás alatt van.
  • [Jakuza]
    Szerintem meg felesleges barkit is szidni mivel meg nem teljesen kesz termekrol beszelunk, tehat lehetnek benne hibak garmadaval.
    A szovftver es hardvergyartokat is megertem, mert miert is kellene kiadniuk hibatlan drivert egy olyan termekre, ami meg megsem jelent.
    Valoszinuleg dolgoznak ok gozerovel, hiszen meg van ket honapjuk a vegleges Win 7 kiadasig.
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy végtelen ideig lehessen használni!
  • Madmano
    Hát szóval.A helyzet az,hogy egyenlőre hanyagolom a Win7-et,azt hiszem.Fönn volt,van a másik vinyón,de van még pár olyan kompatibilitási gondja,amivel nem akarok germózni.Majd ha megoldják.Az első a hangkártya-gond:alaplapi Realtek HD audió kari van a masinában és az Istennek sem tudom megszólaltatni a mélysugárzót.A kontroll panelen a tesztnél szól,de ennyi.Nem azért vettem 5.1-es szettet,hogy holmi halk egércincogást hallgassak.Azért nem fogok venni egy külön hangkarit,hogy a Win7 méltóztasson szólni úgy,mint az XP....Ráadásul,gondolom,akármilyen ősrégi hangkari nem is jó neki.(Egy Audigy LS-em van elfekvőben.)A másik a PunkBuster-problem.A BF Heroes van fenn és k*va zavaró,hogy max egy pályát végignyomok és kivág.Jobb esetben.Mert van,hogy meccs közben is fenyegetőzik,hogy magas a pingem,kidobnak.Ilyen XP alatt sosem volt.Nos,ez a két probléma olyan,hogy majd ha ezek megszűnnek,felrakom a Win7-et.Félreértés ne essék:ezek nem a Win7 hibái.Legalábbis nem csak a Win7-é.Hanem a Realtek,meg a PunkBustert gyártó cégé is legalább annyira.Ez egy új op.rendszer.Később kiforrnak majd a driverek,meg a PB is.De most ezeket zavarónak találom.Ez az én véleményem.
  • Máté94
    Ja tehát ez kell ahhoz,hogy 120 napig lehesen használni:)
  • Benny04
    ahaértem
  • bon
    Érvényes kulcs nélkül nem fogod aktiválni. A 3x30-napos módszerrel az aktiválás idejét lehet kitolni.
  • Máté94
    Gondoltam de inkább megkérdeztem.e inkább aktiválkom 3-szor októberig:D