• Balumann
    Én már többször is leírtam a tapasztalataimat, én nem vártam megváltást a Windows 7-től, és nem is akartam felrakni, csak miután kb. 3-4-en is írták MSN-en hogy tényleg sokkal jobb és jobban futnak a játékok, felraktam.
    Mivel WinXP -m kicsit instabillá vált, helyére raktam a Win 7-et. Kb. 20 játékot próbáltam már ezen a Win 7-en, és MINDEGYIK 5-10 fps-el jobban fut, mint a FRISSEN TELEPÍTETT XP -n.
    Mivel a webcamom nem megy win7-en (meg éppen a vga driverekkel szenvedtem, esténként meg játszotutnk, nem akartam kimaradni amíg megoldom :P) fel kellett raknom az XP-t. Most van egy frissen telepített, angol SP3-as Windows XP-m (messenger, Hamachi, TS, Ati Catalyst 9.3 és 1-2 dolog van csak telepítve ezen kívül!).

Bármelyik játékot nézem XP-n, rosszabbul fut! Armed Assault sok helyen játszhatatlan volt (cpu controllal már játszható lett, de akadt rendesen), most olyan tükörsimán fut az egész hogy csak nézek. RS Vegas 2 szintén belassult bizonyos irányokba nézve, meg akadozott a célzás kicsit (leggyengébb graf), win 7-en medium/high-on (pl. árnyék is bekapcsolva) szintén tükörsimán megy, gyors egérrel.
    A Prototype kivételével (ami valamiért kék halállal ki is dobott múltkor :o) ez minden játékról elmondható eddig, amit elindítottam.
    Vista-val szemben tv tuneremet is egyből működésre bírtam (pedig a drivere ott is megvolt hozzá letöltve, de nem akart menni), és több programmal probléma volt.

Az én szememben (az én gépemen) a Vista egy használhatatlan oprendszer, a Win 7 meg bizonyos téren megváltás. Ami miatt még mindig szükségem van xp-re arról nem a microsoft tehet, hanem a genius meg a sony ericsson :(