"Tehát, az ilyen embereknek eleve 2 oprendszer kellene a gépére - így, a 2 közül az egyik felesleges... igen, a Linux az."
Ez így van, ha az emberi "erőforrást" nézzük, akkor valóban.
(maradjon is így)
Ha a szakmait, akkor már távolról sem.
Balumann
Vista; Seven és a játékok:
Hát igen, a DX10-nek ára van, a DX10.1-nek ára van, a DX11-nek is nyilvánvalóan ára lesz. Nem kell azon csodálkozni, hogy DX10; 10.1 alatt csökken az FPS. Mai game-ek alapból vas igényesek (amiket írtál legalábbis azok). Hát nem tudom, hogy Seven alatt vissza jött-e, jön-e az a mínusz 5-10 FPS. Én szkeptikus vagyok, nem hinném. Vissza fog jönni, ha erősebb lesz a vas, vagy visszaáll vki a DX9-es XP-re. Szerintem sokan, akik a Messiást várták(várnák) a Seven-től, hogy ezen repülni fog az a game, ami DX10-ben játszhatatlan volt Vista alatt, azok úgy érzem Seven alatt is koppanni fognak. Marad 2 választási lehetőségük: Amit nem tettek meg a Vista-val, kénytelenek lesznek megtenni majd a Seven alatt (jobb vas vásárlása), vagy visszaállnak a DX9-es XP-re. A Seven-ben nem hinném, hogy játékok terén a "Megváltó" jönne el, érkezett meg. Ugyanúgy lesznek FPS csökkenések, kék képernyők. Aminek Én örülök, hogy notin jobban fut, kesebbel beéri, mint a Vista. Játékok terén?! Nem hinném. Főleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy ugyanúgy nem látom, hogy optimalizált game-ek jönnek majd, ill. azt, hogy egy újabb game kevesebb vassal fogja beérni, mint az elődje.