Hányszor fog még előjönni ez az XP vs Vista téma? Miért nem lehet végre felfogni, hogy különböző okok miatt nem mindenkinek vált be az oprendszer. XP-n fullHD-ban, dx9-ben is nagyon szépek a játékok amennyire én hallottam játékos társaimtól (képeket is küldtek), többről tudom, hogy felrakták a Vista-t hogy végre dx10 meg összes ram, aztán 1-2 hét után törölték mert elegük volt. Mivel a Vista FAQ-ját én írtam még, kb. 100-an legalább felvettek onnan, legalább 70 letörölte, akik a dx10 miatt tették fel. Az okok különbözőek, driver hiányosággok, program nem indul, játék akad, stb. A rendszer nálam is lassú volt, -5-10 fps volt játékokban amiket próbáltam (Assassin's Creed, Colin Mcrae Dirt, Crysis, meg nemtom még mit próbáltam).
Bőven elég ok van, hogy sokan jobban látták ha XP-nél maradnak, és megvárják az új Windows-t. Én sem fogom soha megérteni, hogy mit nem tudsz ezen megérteni. Örülj neki, hogy neked nem volt gondod vele. Attól még én, meg akik visszarakták az XP-t nem hülyék vagyunk...