• KranaZoli #13601
    Akkor ha jól értelmeztem a mai firefox és előnézet HSZ-eket Én emlékeztem rosszul, hogy az FF is minden egyes TAB-nak ad előnézeti képet. Mondjuk Engem nem zavar IE-ben sem a több, szerintem jó. Ugyanígy jó Intéző esetén is. (igen, azt használok, nem TC-d. :)

Pio:
    Erre írtam Én azt, hogy nem azon kellene imádkozni, hogy ki-bekapcsolják, stb... Hanem, Te mint felhasználó tudd meghatározni, hogy akarod-e használni, vagy sem! Legyen meg a választási lehetőséged és alternatíva, hogy Te mit szeretnél használni. Csak a Linux KDE-t tudom felhozni példának. Ahol eleve sokkal kisebb vassal beéri a shell és az összes effektet úgy tudod testre szabni, hogy az már sok. De a lehetőséged meg van. A nyílt forráskód mindig is előnyben lesz ilyen szempontból az MS OS-ek előtt. Ugyanez a helyzet driver-ek esetében is, ami sajnos már nagyobb probléma. Hogy a rákba lehetne úgy megírni normálisan egy driver-t, hogy zárt forráskodú az OS. Persze, hogy lefagy, kék halál, stb... Aztán sokkal később kiderül, hogy pl.: az OS is sáros benne és majd vmikor megjelenik egy hotfix, aztán újabb driver, stb...

Narxis:
    Szerintem akkor Neked ezért nem jó az a törés. Többiek is ezt az aktivátort használták, akik azt írják, hogy nincs Nekik 100MB-os System Reserved partíció?!
    (többiektől kérdezném :)