5.1 plug-in windows xp-re.
-
Norby86 #1 Régebben vásároltam egy live 24 bit-es creative hangkártyát. Namost ma vettem logitec hangfalszettet,ilyen 5.1-est és gondoltam majd zenéket 5.1-be hallgatom meg a filmeket is. És kicsit koppant a dolog mert kb. semmi nem szól 5.1-be. Utána jártam és megtudtam külön plug-in kell pl.winamphoz vagy a media playerhez hogy szoljon az 5.1-be. Nemtud valaki valamilyen programot mondani amit akár xp-re felrakva vagy felőlem winampba is jó de 5.1-be szóljon,mert most megvettem ezt a hangfalszettet és igy nemsok értelmét látom a dolognak hogy 2 hangszóró meg a mélynyomó szól csak. Amugy a játékoknál kiadja az 5.1-et,de szeretném ha zenénél meg filmnél is kiadná. Bármilyen ötlet megfelel nekem,vagy ha tudtok olyan programot film/zene amibe alapbol bennevan ez a lehetőség hogy 5.1-be kitudom küldeni vele a hangot akkor elfogadom. :) nameg még egy kérdés,aki rendelkezik esetleg ilyen szettel (logitech x-530) meg hangkártyával (creative live 24bit) nemtudja mért recseg be néha a magas hangszóró? Olyan mintha nyár lenne kint meg villámlana és belezavarna valami elektromos jel. De kábelokat is huzgáltam nemlett jobb. A Creative hangkártya lehet ilyen recsegős? HELP!