5.1 plug-in xp-re.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PL:olyan mint az enyém 3600W<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W
Gondolom ennél régebbi kártyád van.
érdekes nekem minden szól ilyenkor, csabiDuke nemto mmeked miért....
Nekem egy a bajom a StereoSorrounddal (azon kívül hogy a zenék pl. nagyon faják rajta), hogy ilyenkor nagyobb jelet küld alapból a mélyládára, teljesen mind1, hogy milyen a hangszínbeállítás, és eax, emiatt olyan picit dobozhang jön ki belõle, de pl. filmnél nem hallatszik, zenénél fõleg disconál igen, hogy nem az a tömör durva, hanem kicsit dobozos.. szal olyankor valóban nem jó ez, de attól függetlenül az egyik 3Dmixere még müködik, csak ott a hátsó hangszórók nem kapnak akkora hangsúlyt csak mint éppen háttérzenét (végülis ettõl 3D, de a zenéhez jó lenne a stereosorround:D)
szal ott az eax konzolba belehet löni hogy minden 2.0 bol 5.1 et csinál és teljesen élvezhetö volt...
Mellesleg létezik Winamp v5.1 sorround edition! de szerintem ez is csak az 5.1-es zenéket hivatott lejátszani, stereóból nem tud 5.1-et...
Thanatos: "szarból nem lehet várat épiteni".... Hát dehogy nem!!! -30fokon! máshogy én sem tudnék. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Namost foobar 2000 médialejátszónak van egy ilyen dsp pluginje, hogy convert stereo to 4 channels, (winampnak is vannak ilyen surround pluginjei, wmp 10-ben is van az SRS wow, de az ténylegesen 2 hangszóróra csinál térhatású hangot) na ez elég jó térhangzást csinál stereoból, bár az tény, hogy az igazi 5.1 jobb. Viszont az 5.1-bõl térhatású stereoba alakítás sztem eléri az eredeti 5.1 színvonalát, végül is logikus, mert 2 fülünk van, nem 6 :) (fülhallgatóról beszéltem, nem hangfalról, annál nem jön ki annyira térhatás stereoban, nagy hangfalaknál tényleges térhangzás kell).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ergo szeteroból/monoból valódi 5.1-et se :P
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A jobb és bal csatorna különbsége, némi késleltetéssel megy a hátsó hangfalakra; a jobb és bal csatorna összege pedig a center hangfalra.
A center hangfalra menõ jelet leágaztatva, egy aluláteresztõ szûrõvel megszûrve, megy a subwoofer-hez. De ez nem fogja visszadni az eredeti 5.1-et.
No meg az más kérdés, hogy a stúdióban sem használják ki mindig az 5.1 nyújtotta lehetõségeket (minek, mikor a zenét általában sztereó hangrendszeren élvezed) - persze vannak kivételek.
"olyan mintha a monot halgatnat stereo keszuleken"
MOnóból sztereó... ERre is micsoda trükközések voltak/vannak! <#vigyor3>#vigyor3>
"Recseges - lehet hogy driver hiba?"
Esetleg kábel-/kontaktushiba, vagy túlterhelt gép is okozhatja...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a videók meg akkor szólnak 5.1 ben ha az ac3 filtert beállítod rendesen. köl nem. de a hangkártya drájverben is lehet állítani eztazt. bááár nem mind1ik tudja
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
probáld ki más hangfalakkal, fülessel, esetleg más gépbe is a kártyát, és ha továbbra is rosszalkodik, hát, akkor sztem vigyed vissza..nincs jobb ötletem.
2. Sztereóból, monóból, csak ál-5.1 hozható létre Dolby Pro Logic/Surround dekóder segítségével. De az nem adja vissza az "eredeti" térhangzást.
3. Ajánlom figyelmedbe a Matrix-Mixer-t, illetve a Wave 5point1, Dee3, Dynamic surround, KB 5 channels Winamp-pluginokat.