prezideente#93
Imádom az SG-t szerencsétlnnek szét...ódik a windosa és akkor mondotok 1 kulcsszót de nem baj nem ez a lényeg.
Utána néztem 1 picit annak hogy a guihoz a win mennyire használ direct xet, meg h mi is az a fergeteges 2d-s gyorsítás ami amit equ szerint a lina annyira tud.
A Luna tényleg használ 2ds gyorsítást de ez miért is olyan nagy szám? ezt a 2ds gyorsítást nagyon régóta használja az X window is tehát nem mondhatjuk h a luna annyira vidkártyában van végül is tényleg használ hardveres gyorsítást de azért nem olyan mint az OS Xben -és nehogy az jöjjön hogy az OS X is szar mert ebbe nem tudtok belekötni mert nem magát a rendstert dicsőítem hanem a negjelenítőt- mert az mégis 3d-s gyorsítást használ és láttam saját szememmel hiába rángatod az ablakokat mossa az éleket nem szaggat nem húz csíkot.
Amúgy ha valakit érdekel megdobhat 1 e-mail címmel és küldöm neki az nt4 kernel felépítését és utána vitázzatok róla :)
Amúgy a vistában nem tapasztaltam hogy tulzottan a vidkártya számolná a guit pedig ebbe a bétába már beleígérték.