• Sanyix
    ADSL modemekkel nagyon gyakran előfordul, hogy az xp indulásakor pár percre megfagy a gép. Ilyenkor szerencsétlenkedik az ip cím kiosztással, ami végülis 2 perc alatt sikerül... Szerencsére fix ip címek kiosztásával megszűnik a gond.

Régi fájlok tömörítés szerintem is teljesen értelmetlen, tehát minek van? Hol lehet kikapcsolni. Merthogy csak azt veszem észre, hogy több giga szabad hely hiányzik a vinyómról, és na mi foglalja le? hát ez a baromság.

"Nekem 1 év után se volt ilyen gondom. Csak tényleg tisztán kell tartani. Pl. nem árt arra is gondolni, hogy sok progi nem takarít rendesen maga után. Meg lebeszélni a sok szart az automatikus indulásról."

Automatikus indulásokat mindíg tiltom, mert utálom az ilyen hülyeségeket. És igen gondolok arra hogy sok program nem takarít maga után rendesen, ezért használok regcleanert.

Ez azért ritka, és többnyire a bugos játék az oka. Erre megoldás lesz a Vista 3D desktop-ja.

Nem kell a játékra fogni, a vindóz a hibás, különben miért fordulna elő ugyan ez a hiba sok teljsen különböző játéknál?

"Többnyire swap. Kell elég RAM, némi takarítás, és rendszeres defrag."

1 giga ramom van, mindent takarítok a vindózban. És mondjuk a sajátgép megnyitásakor mit swappol a vindóz(mert néha akkor is brutálisan elkezdi kerregtetni a vinyót)? Olyan óriási memóriaigénye lenne, hogy 1 giga ram nem elég?

"Valsztg vírus, mert ez abszolút nem normális. Nekem soha nem fordult még elő."

Vírus kizárt, nekem is csak egyszer fordult elő, hogy eltűnt egy system fájl, de szerencsére telepítőlemezzel kijavította magát (meg is lepődtem, hogy képes ilyenre :) ) de egy havernak múlthéten az egész system32 mappája eltűnt, persze ott sem volt vírus se, hardverhiba, de ehhez már reinstall kellett.

"Ilyet sose láttam még. Példát tudsz mondani?"

#56-os hozzászólás utolsó 5 sor.