• Sanyix
    "hogy annyi agya legyen, hogy az adsl kapcsolat lan hálózatánál - ami csak a betárcsázó modem és a gép kapcsolatára kell - a tcp/ip-t egy elegáns pipa elvételével kikapcsolja."
    Miért nem kapcsolja ki a vindóz maga, ha pppoe- kapcsolat van beállítva??? Miért a felhasználónak kell utánanéznie, hogy az oprendszer hülye hibáit hogy szüntesse meg?

" aztán az okos regcleanered kitöröl egy olyat, amire nincs kellő képpen felkészítve - mert ugye nincs tökéletes program - és a regcleaner által esetlegesen szétcseszett windowsodat bámulva vonod le a világmegváltó következtetést, hogy: "A WINDOWS SZAR!""
    Látszik, hogy egyszer ki nem próbáltad ezt a programot így nem is tudod mit töröl mit nem. Nekem évek óta nem volt rendszerösszeomlás, pedig ezt a programot használom, mert a szemetet törli ki! Egyszerűen azért telepítem időnként újra a vindózt, mert nagyon lassú lesz, és ez így van mindenkinél, aki néha feltelepít valamit, ha valaki azt mondja nem, az letagadja... Ha neked nem szemét pl az utóbbi időben megnyitott fájlok listája akkor te tudod.

"ha feltelepítek 100 játékot, melyek még a dx7-es időszakban készültek"
    Milyen dx7-es időszakban készült játékok? Ez a hiba dx9-es játékoknál is előfordul...

"ergo egy Sajátgép indulásakor lefut az explorer.exe + a hozzá kapcsolódó dll fájlok beépülő pluginjei DE EZEKT először a vírusfigyelő lefuttatja, ergo minden fájl lefutása előtt a vírusfigyelő program lefuttatja rajta a teljes ellenőrző adatbázist."
    Már leírtam legalább egyszer, hogy a sajátgép megnyitása csak egy példa volt, leírtam, néha akkor is elkezdi vadul kerregtetni a vinyót, ha csak egy torrent seedelés, megy meg egy irc! De bármilyen jelentéktelen programnál is néha csinálja.

"gondolom az eszedbe sem jutott, hogy adott system halál esetén a vinyó és a hozzá kapcsolódó IDE kábelen végbe menő CRC hiba nagy mennyiségű léte esetleg okozhat SAJNOS adatvesztéseket"
    Ha visszaolvasol, leírtam már pár dolgot, hogy szerintem miért nem hardverhiba, de ha igazad van, akkor sem értem, hogy miért van az, hogy miért egy év után fordul elő úgy hogy nem babrál senki semmit a gépben? És ha eltűnt pár rendszerfájl utána hónapokig, vagy akár évekig miért nem fordul elő mégegyszer ugyanazon a gépen?

Dehát ez van, ezt a kíndózt kell használni, mert ha valaki játszani is akar akkor ez kell. De nem kéne megvédeni, amikor a legtöbb felhasználó tudja, hogy egy bughalmaz.