• Mardel
    " A saját gépemen 2 éve nem láttam kék képernyőt."

win sp2es xpt használsz? Mert nálam állandóan kék halál jött elő mikor én be voltam jelentkezve, nővérem bejelentkezett a saját fiókjában cfosspeed leállt nála, mert nálam is futott :). Böngészett egy kicsit meg emailezgetett, meg mindenféle nicys képeslapokat nézegetett (női netes szokások). Végül kijelentkezett.

Hazamentem,belépek a fiókomba ami folyamtosan ment, elindítok egy progit, vagy néha még ez sem kell, és akkor hopp kék halál! Érdekes hogy a többfelhasználást nem bírja az sp2vel "javított" xp! (Azt még leírom, hogy Integrált SP2es XPm van, nem én telepíttem külön, mert az mégtöbb hibával jár...) Még érdekesebb, hogy ere a hibára februárban vagy mikor adtak ki egy "javítást" ami nemtudom mit javít, mert felraktam és a hiba ugyanúgy fennállt! Most azért nem kékhalálozik, mert visszarktam 1 felhasználórsa, mert utáltam hogy ha nővérem neteztett,visszaléptem akkor kék halál, majd restart és utána kb 5perc múlva használható a gép, míg progik be nem töltődnek, persze a fontosabbak.

"Na, kedves win tudósok... Segítsetek nekem 1 kis gondban... Mindíg, ha telepíteni akarok programokat, igaz nem mind1iknél jön be, de a legtöbbnél igen, hogy telepítéskor elkezd valami tök más települni, egy olyan program, amit már nagyon rég leszedtem, és hiába mégsézem le, csak azért is települ... kb 30szor kell lemégsézni, hogy abbahagyja... Ha meg hagyom települni, akkor meg panaszkodik folyton 1 file-ra, ami nincs is a rendszerben..."

Nekem ugyan ez a hiba van, de csak akkor jön elő ha windows intaller telepít fel vmilyen progit. És nálam a HP officejet driverét szeretné feltelepíteni, amit már xp telepítése után feltettem! Mikor elöször találkoztam ezzel, akkor töröltem és visszatettem az officejet driverét, de a hiba nem szűnt meg...