• Sanyix
    "Én még nem láttam ilyet. Mondjuk DHCP-t én csak linux vagy win2k szerverrel használtam. De a kliens oldalon elvileg mindegy, hogy ki a DHCP szerver."
    Én xp-ről beszéltem, és nagyon gyakran előfordul, adsl-es topikoban gyakran kérdezgetik hogy hogy lehet elmulasztani.

"Arra lehet jó, hogy egy teleszemetelt vinyón megpróbáljon valahogy rendet rakni."

Milyen teleszemetelt vinyón? Az rendrakás, hogy becsomagol teljesen ismeretlen fájlokat, és valahova elrejti? Hát nem, ez a funkció egy orbitális baromság.

"Nem tudom. Mivel csak akkor jön elő, ha elfogy a hely a vinyón, engem nem zavar."
    Nem nem akkor jön elő. 3 giga szabad helyem van, erre elkezd foglalgatni egy giga helyet, majd mégtöbbet, úgy már tényleg elfogy a hely...

"Most már nincs ilyen. Az SP1 vagy az SP2 elmulasztotta. Egyébként a rendszervisszaállításhoz foglal le a win minden vinyón 20%-ot. A Sajátgép tulajdonságokban a rendszervisszaállítás fülön lehet beállítáani, vagy akár ki is kapcsolni. Ez az első 5 teendő közt van install után."
    Nem mulasztotta el, és az első dolgom a rendszervisszaállítást kikapcsolni, mert az is selejtesen műxik.

"Mert a D3D és a GDI ütközéséről van szó. A D3D"
    És ki csinálja a directx-et? Az ms, szóval megintcsak nem a játék hibája.

"Ilyenkor az összes meghajtót végignézi, és mindenféle adatokat gyűjt. Elég idegesítő, ha sok meghajtó van, ezért én nem is használom. A Total Commander mellett nincs rá szükség."
    Ok ez csak egy példa volt, mert bármikor előfordulhat, hogy hirtelen elkezdi kerregtetni a vinyót, majd olyan hirtelen abba is hagyja. Még akkor is amikor órák óta csak egy irc kliens, meg egy torrentkliens megy (ami seedel kőkemény 12kb/seccel)... Ha letöltéskor csinálná még megérteném. Amúgy akkor is csinája, ha nem fut semmi csak maga a kíndóz, és nemcsak az én gépemen...

"Vinyó hiba elképzelhető, vagy hibás IDE kábel. Főleg, ha rendszeresen történik ilyen."
    Leírtam, hogy hardverhiba kizárt, nem rendszeres -> a vindóz a hibás.