• IStexI
    amit írtál azt át is irányít6tod reechike-nek... Én ugyan is jártam a bme-re és most veszprémbe szal ezt a 2őt ismerem, a sze-t meg talán még ezeknél is jobban ismerem annak ellenére, hogy 1 percet sem jártam oda és épp ezért példálóztam vele, ugyanis eredendően győri vagyok (20 évet húztam le ott:), ismerek több tanárt (nem a suliból hanem személyesen) és kb 30 diákot aki szifes (nekem má csak szif marad) többek között a barátnőm és 1ik legjobb barátom (nem folytatom a sort) ott végzett... szal qrvára képbe vagyok...

reechike: általában a felvételi ponthatárral, az átlaggal meg az óraszámmal szoktak példálózni. 1 dologban 1etértek és ezen én is meglepődtem: kevés óránk van, mármint nem vagyunk minden nap egész nap a suliban de azért ez nem minden.... Pl.: egyetemihez viszonyítva nem tanulunk annyi faszságot sokkal "gyakorlatiasabb" a szak... Faszság alatt nem az alaptárgyak megtépázását értem hanem azt, hogy nem kell kémiát és filozófiát tanulnunk helyettük viszont kb 1.5x annyi matek és prog. van....

A bme-t + példának hoztam fel nemtom mér kellett letámadnod, hogy faszláma vidéki bsc-s vagyok... Mellesleg kapásból fasság az összehasonlításod a 7 laboroddal... Ezexerint akinek több órája van az többet tud? Nekem ennyi erővel meg olyan matekom van (3 féle, heti 12 órában) hogy össze szarnád magad. Ne aggódj pontosan tudom a Bme-s matekok skálázását mielőtt bevakítanál azzal, hogy nálatok a bme-n a nagy vegyész szakon milyen faja matekot tanultok...