#59Elégett gáz kijőn, kitágul, előre, vagyis föl hajtja a marha nagy tömeget. Ideje lenne beújítani.
Van jobb működőképes, kivitelezhető, megvalósítható megoldás? Nincs. Ezzel kell operálni. Amúgy nagyszerűen működik ez a megoldás, mint azt nap mint nap be is bizonyítja...
A sugárhajtóműves landolással gáz volt és a projektet leállították mert a függőleges leszállásnál, a támasztó talpacskák elolvadtak, felborult a repcsi és felrobbant az egész kóceráj.
Még véletlenül sem arról beszélsz, amiről én. Én ahogy azt leírtam, az 1960-as évek űrsiklóterveiről beszéltem, amelyeknél a szárnyba, vagy a törzsbe, behúzhatóan terveztek használni sugárhajtóműveket, amelyek az űrsikló leszállásának végső fázisában működhettek volna. Ezek a hajtóművek végül lekerültek a tervből, és a NASA egy tisztán hajtómű nélküli vitorlázórepülés mellett döntött a leszállásnál.
Eléggé időszerű lenne antigravitációs megoldásokat alkalmazni.
Van működőképes, megvalósítható megoldás antigravitációra? Nincs. Tehát nincs is mit alkalmazni...
.Lockhead 1-2 repcséjében van is állítólag de csak segédhajtóműként.
A Lockheed mely repcsijében van "állítólag" ilyen?
Sok érdekes megoldás létezik és ezért nem értem, hogy miért nem alkalmazzák őket?!
Talán azért, mert nem megvalósíthatóak a gyakorlatban?