A vesteségmentes zene
  • Szimistyle
    #115
    Sziasztok!
    Jó olvasni ezeket a pengeváltásokat, s úgy vélem ez örök vita lesz, amíg a világ a világ. Nem agyunk egyformák, kinek ez, kinek az okoz örömet. A magam részéről osztom azt a véleményt, hogy ha már az ember hallgat zenét számítógépen, akkor az szólhat jobban is, mindig jobban. Erre pl. a WAV-os feltöltések adnak nagyon jó példát. Persze lehet ezt sznobizmusnak is nevezni, ki hogy szeretné...

    Én is végeztem teszteket, s a különbség magáért beszélt. Vannak ugyanakkor olyan 320as mp4-ek, melyek brutál jól szólnak, s csak inkább beképzeli magának az ember, hogy szarabb, mint a WAV. Ugyanakkor az sem tűnik mindegynek, hogy a számítógéppel grabbelsz, vagy egy külső, netán High-end cuccal nyomod a grabbelést. Mflex produkált néhány nagyon jó példát erre. Persze nem mindenki rendelkezik HE cuccal, csak a rend kedvéért írtam.

    Fogadjuk el, hogy van aki így szereti és ennyi. Aki meg így szereti, az keresse azokat az oldalakat, ahol ezek mennek! Én szívesen vennék ilyen oldalakat, vagy akár itt is megosztható lehet néhány zene, hiszen azért jött létre a topic, hogy szinten tartsátok/tartsuk, nem igaz?