CsabiDuke#34
A linuxot soha nem fogják anynian használni mint a windows-t... pontosan azért mert a legtöbb software, driver windows-ra van. A legtöbb akinek szgépe van, az jáccik, szórakozni vette a gépét, ezek tuti windows-osok. Van nagyon sok aki dolgozni, ezek is-is. Tény hogy servereknek jobb a linux mert kevesebb vírus íródik rá, de vajon miért? Nos szerintem épp a linux fun-ok írják a windowsra a vírusaikat, hogy bosszúságot okozzanak annak a felhasználóknak, akik nem a linuxot választották... és ez szánalmas. El kell fogadni hogy van olyan ember, akinek kikapcsolódás a pc, és nem fanatikus megszállott, aki ott ül egész nap előtte, írja a kis szar programocskáit, mert azt hiszi valami haszna is származik belőle hogyha a sárbatiporja a windows-t. Utáltok egy embert, a termékeit is utáljátok, és mindezt azért mert soha az életben nem lesz gondja a 10. leszármazottjának sem pénügyileg. Ezt inkább követni kellene, és nem fikázni. És ha azt mondjátok hogy lopott, csalt, hazudott, csak gondoljál bele... te mit tennél annak érdekében hogy a világ leggazdagabb embere legyél?? Windows-t tudni kell kezelni.. nekem telepítés után 1 évig megy zakkanásmentesen... utána már csak azért telepítem újra, mert túl sok a progi meg a szemét rajt, vagy ha fejlesztem a gépet... Mielőtt fikát kapnék hogy tudatlan vagyok, én is egy rendszergazda vagyok egy multicégnél....