• Tinman #11
    Nagyon érdekes hír annyi szent.
    Az a baj kedves nyomozó urak, hogyha nem vették volna észre az okos user már rég nem smswebről tölt le anyagot ahol helyben TB-nyi adatok vannak. Az elmés user és társai p2p-re tért át hiszen ott nem kell sms-t küldözgetni csak türelmesebbnek kell lenni, sőt az új cuccok esetében még a türelem sem számít.

Én mindig is az eredeti DVD-k, játékok pártján álltam. Mindig azt mondtogatom, hogy egy igényes DVD kiadvány nem egyszerűen csak egy szellemi termék amiért én fizetek, hanem a lakás dísze (lsd Gyűrűk ura díszdoboz, Alien Quadrology -ez utóbbihoz nem jár ám szobor és mégis gyönyörű a kivitelezése, Elit Alakulat stb.)
    Arról már nem is beszélve, hogy film DVD-k ára VÉGRE elérhető áron van! Tengernyi igényes kiadvány van 2000 Ft alatt. Aki sajnálja a 999Ft-ot pl. egy 2 DVD-s Kapj el ha tudszra, 999-et a Kill Bill 1-2-re az szarja össze magát és kellemes anális szexet kívánok neki a sitten.

Mielőtt még anyázás lenne:
    MERŐBEN MÁS A HELYZET a játékok terén. Az új címek míg a filmek esetén gyakran akcióban 3-4 ezer Ft-ért elvihetők, addig a PC/konzol játékok legtöbbje már 10.000 Ft-ról indul! 16 ezer a Call of Duty 2-ért, GTA: SA 12.000, NFS:MW 12-15 ezer Na ne!
    Erre csak én is azt tudom mondani: Aki tudja töltse le!

Valahol jogosnak érzem a német rendőrség akcióját hiszen ott erősen mások a bérek, mások az életkörülmények. Aki ott nem tudja megvenni AZ OLCSÓBB, -igen ott olcsóbb!!!- vadi új kiadványokat és inkább tölt az megérdemli, hogy feltúrják a lakását. Arról már nem is beszélve aki ennyi+annyi pénzért tömegesen terjeszti warez oldalakon.

Tehát szvsz a filmes kiadók jelenleg rokonszenves lépéseket igyekeznek tenni (minden hónapban igyekeznek valami akcióval előjönni!), de a játékpiac árai IDEHAZA már-már pofátlan méreteket ölt.

Van egy hülye ötletem: Miért nem alakítanak ki szoftverkölcsönző boltot? Ahol teszem azt a Quake 4-et egy ezresért hazavihetem egy hétre. Nem hogy 1 hét alatt, de kb. 1-2 nap alatt kivesézhető a single rész, akinek a multi kell az meg hadd vehesse már meg valamilyen kedvezményes konstrukcióban. Ehelyett 12.000-ért kínálják ami fényes nappal elkövetett nyílt legális lopás!

Most lehet anyázni.